RETURN

Grote Maten

(1757 artikelen)

Kleding in grote maten

Mode en morfo

Rondingen welkom... Modecreaties, trendy prints, tijdloze modellen,
de weelderige vormen hebben hun boetiek gevonden, inspireer u!

Al onze kleding in grote maten:

Dames modetrends van het seizoen op Blancheporte.be :

    Van maat 42 tot 58, onze collectie in grote maten biedt een breed scala aan van stijlen en modellen. Een kledingassortiment uitgekiend voor alle volslanke vrouwen, van elke leeftijd en voor elke morfologie! Geliefd om: de nieuwigheden het hele seizoen lang met het merk Isabella gewijd aan maat 42 en +. In de afdeling lingerie vinden de weelderige bustes vast alles van hun gading, aangepaste details en comfort gegarandeerd. Ontdek ook de boetiek heren in grote maten.

    De damesmode voor grote maten is van de partij tijdens deze wintersolden 2021! Fashion alert voor alle dames die niet passen in de standaardmaten en voor zij die geen kleding in hun maat vinden in de winkels. Zin in een jurk voor grote maten? Bij Blancheporte moet u zijn: het zijn solden en de prijzen zijn verlaagd. Vertel het verder aan uw vriendinnen…

    Blancheporte.be is elke dag open, zelfs op zondag : ideaal om rustig de solden te doen van bij u thuis zonder stress ! Beveiligde betaling en gratis retour* in het Afhaalpunt®. U heeft tot 28 dagen de tijd om uw artikelen rustig bij u thuis uit te proberen.

    X