Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

  • Morgane, Lingerie redactie
  • 19 april 2023 Morgane, Lingerie redactie
Postoperatief, taupe badpak Solaro®, goedkoop | Blancheporte

Na een borstoperatie of mastectomie vereist het lichaam nieuwe aandachtspunten. Als u gaat zwemmen, voor medische redenen of gewoon voor het plezier, is de keuze van uw badpak of bikini belangrijk in uw genezingsproces en om de herstellende huid te beschermen. Omdat Blancheporte er is voor alle vrouwen in elke periode van hun leven, engageert het zich en ontwerpt het aangepaste, verleidelijke en betaalbare postoperatieve badmode. Onze lingerie-expertes helpen u graag op weg om na een borstoperatie of mastectomie het ideale model van badpak of bikini te vinden.

Wat zijn de technische kenmerken van de postoperatieve badmode van Blancheporte? We hebben deze badpakken en bikini’s ontworpen samen met vrouwen die werden getroffen door borstkanker. Ze vertrouwden ons hun dagelijkse problemen en bezorgdheden toe en lieten ons weten wat absoluut noodzakelijk was om opnieuw ongestoord naar het zwembad of het strand te trekken. Zich voldoende bedekt voelen, er zeker van zijn dat de prothese blijft zitten, een badpak of bikini gemakkelijk kunnen aantrekken… Allemaal cruciale punten waar we stuk voor stuk rekening mee hebben gehouden.

Bekijk de postoperatieve badmode
Postoperatief, zwart badpak Solaro® met ingewerkt behatopje, goedkoop | Blancheporte

Postoperatieve badmode waarin u zich goed voelt

Al onze postoperatieve badpakken en bikini’s zijn speciaal ontworpen voor de gevoelige huid en om littekens te beschermen. Onze modellen dragen allemaal het Oeko-Tex label, een label dat garandeert dat onze badpakken en bikini’s gemaakt zijn zonder schadelijke stoffen. Bovendien hebben we ze voorzien van een UV50-bescherming en verhullende halsuitsnijdingen en armsgaten om de huid zo weinig mogelijk aan zonlicht bloot te stellen.

Alle postoperatieve modellen van Blancheporte zijn uitgerust met een behatopje in zacht tricot, afgewerkt met een opening aan beide kanten om uw prothese erin te stoppen. Het behatopje heeft voorgevormde cups met een soepele, fijne en vaste schuimvulling om de borsten opnieuw een mooie ronding en esthetisch evenwicht te geven. De afwerking met een zacht elastiek onder de buste zorgt eveneens voor steun en comfort.

Postoperatieve badmode voor een klein prijsje

Zichzelf aanvaarden en opnieuw zelfvertrouwen ontwikkelen na borstkanker is een echte uitdaging. Onbezorgd gaan zwemmen zal u hierbij helpen. Onze stylistes hebben postoperatieve badmode ontworpen die zowel mooi als praktisch is. Een omhullend maar toch ook elegant badpak, een comfortabele tankini, een bikinibroekje met 'platte buik’-effect… Ze zullen u allemaal weten gerust te stellen bij deze nieuwe start.

Elk model pronkt met een trendy detail: tropische prints in pittige kleuren, flatterende draperingen of contrasterende biesjes voor een vrouwelijk accent… Wees trots op uzelf.

Bekijk de postoperatieve badmode
Zwart, postoperatief tankinitopje Solaro® met ingewerkt behatopje, goedkoop | Blancheporte

Postoperatieve badmode voor een klein prijsje

Omdat de ziekte gepaard kan gaan met heel wat tegenslagen, mag het budget absoluut geen obstakel vormen. We hebben heel ons gamma postoperatieve badpakken en bikini’s ontworpen met maar één doel voor ogen: ze tegelijk mooi, doeltreffend en betaalbaar maken. Bovendien gelden de lopende kortingen en promoties op al deze badmode. Aarzel dus niet en duik meteen in ons gamma!

Bekijk de postoperatieve badmode
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Hoe de wintersolden voorbereiden?
Must-read! Hoe de wintersolden voorbereiden?

Hoe de wintersolden voorbereiden?

Daar gaan we!!! Vanaf 3 januari slaat de wintersoldengekte toe in België en op uw favoriete site. Damesmode, herenmode, lingerie, woning, schoenen, accessoires… Alle rubrieken doen mee met de Solden en winterpromoties: onze kleding en ons bedlinnen...

Meer lezen...
Must-read! Hoe een sjaaltje te dragen in stijl?
Must-read! Hoe een sjaaltje te dragen in stijl?

Hoe een sjaaltje te dragen in stijl?

We gaan elke dag op zoek naar nieuwe manieren om meer verantwoorde mode te ontwerpen. We zijn dan ook heel trots om u deze collectie katoenen sjaaltjes, vervaardigd in het Franse Roubaix (Hauts-de-France), voor te stellen. De productie gebeurt gaande...

Meer lezen...
Must-read! Roze oktober: allemaal samen tegen borstkanker
Must-read! Roze oktober: allemaal samen tegen borstkanker

Roze oktober: allemaal samen tegen borstkanker

Borstkanker is een onderwerp dat ons het hele jaar bezighoudt, maar oktober is de gelegenheid om wat dieper in te gaan op de acties die worden georganiseerd en om het belang van screening onder de aandacht te brengen. Sinds 2 jaar werken we same...

Meer lezen...