Affiliate Blancheporte

SLUIT AAN BIJ HET BLANCHEPORTE AFFILIATE PROGRAMMA

Blancheporte is een merk van dames- en herenkleding en huislinnen voor iedereen die houdt van mode en graag z’n interieur in een nieuw jasje steekt tegen lage prijzen! We zijn een verleidelijk, aantrekkelijk en hedendaags merk waarin dames zich herkennen.

Ook mode voor grote maten komt aan bod op Blancheporte.be met een uitgebreide collectie artikelen van maat 36 tot 58. Bij Blancheporte wordt een bezoekje steeds vergezeld van buitengewoon aanlokkelijke promotionele attenties.


EEN AANTREKKELIJK AFFILIATE PROGRAMMA!


2

3

4

U blaast uw site leven in, u creëert verkeer, u wordt vergoed… niets dan voordelen


DE VOORDELEN VAN HET BLANCHEPORTE AFFILIATE PROGRAMMA:


Blancheporte staat voor kleine prijsjes en uitzonderlijke kortingen. Zo promoot u het hele jaar door stevige promoties, zoals de lancering van nieuwe collecties, de solden, black Friday of gratis levering om uw verkoopcijfers een boost te geven.

· We stellen u uiteenlopende en aangepaste communicatiemiddelen ter beschikking, zoals banners, een XML-catalogus met meer dan 60 000 online referenties en zelfs exclusieve codes!

· Een eenvoudige en snelle vergoeding op maat.

· We staan in ons programma open voor verschillende modellen van vergoeding.

Door partner te worden van Blancheporte maakt u deel uit van een sterk en vooraanstaand merk op de mode- en textielmarkt dat al meer dan 200 jaar faam geniet! Ga een win-winsamenwerking aan!

MEER INFORMATIE NODIG?

Een gemotiveerd team staat voor u klaar! Ook met al uw opmerkingen kan u bij ons terecht. Dit kan ons programma alleen maar ten goede komen

CONTACTEER ONS

Aanmelden op het programma is gratis en mogelijk via het platform:

Affiliation Blancheporte
Klaar om te proberen?

Laat u verleiden