Wanneer is Black Friday 2022 bij Blancheporte?

  • Louise, Mode redactie
  • 28 oktober 2022 Louise, Mode redactie
Happy Black Days: tot -70%* op heel de site! XXL Black Friday bij Blancheporte

Bereid de eindejaarsfeesten voor tegen kleine prijsjes.

De Black Friday deals, wat is dat?
Black Friday
(letterlijk Zwarte Vrijdag) komt uit de Verenigde Staten. Het is een commercieel event dat plaatsvindt de vrijdag na Thanksgiving (de vierde donderdag van november). Black Friday betekent traditioneel het startschot van de periode voor kerstaankopen en de winkels profiteren van dit moment van euforie om uitzonderlijke kortingen aan te bieden.

Met de komst van het internet is Black Friday overgewaaid naar Europa en België, waar het tegenwoordig synoniem staat voor een onmisbare periode van leuke deals en lage prijzen voor echt iedereen. Black Friday is in België ondertussen zo populair geworden dat de periode nu zelfs loopt over een volledige week, ook wel de Black Week genoemd.

Ik profiteer ervan

Wanneer is Black Friday 2022bij Blancheporte?

Dit jaar vindt Black Friday plaats op vrijdag 25 november 2022, maar Black Friday Blancheporte laat u niet één dag maar bijna een hele maand profiteren van torenhoge kortingen dankzij de Happy Black Days! Deze lopen van donderdag 3 november 2022 tot woensdag 30 november 2022.

Waarom profiteren van de Black Friday deals?

Dit commerciële event is een ideale periode om uw kerstaankopen voor te bereiden tegen verlaagde prijzen, want in alle afdelingen zijn er heel interessante kortingen mee te pikken: dameskleding, herenkleding, huislinnen, decoratie, cadeautips… Bij Blancheporte laat Black Friday u genieten van ongelooflijke prijsverlagingen, tot wel -70%(1) volgens de artikelen. Dé gelegenheid om uw kerstgeschenken te kopen voor een klein budget, uw kerstdecoratie op punt te stellen voor weinig geld of een feestelijke outfit aan te schaffen voor een onklopbare prijs.

U kan er uiteraard ook van profiteren om decoratie aan te kopen met korting, heel wat goedkope basics te shoppen of uw garderobe te restylen tegen een concurrentiële prijs zonder de huidige trends uit het oog te verliezen, dankzij onze leuke deals.

Ik profiteer ervan

Onze tips: hoe profiteren van Black Friday?

rofiteer van Black Friday 2022 bij de mode Black Friday is een magische dag om uw garderobe aan te vullen met echte modejuweeltjes! Een mooie rok, een avondjurk of een trui-jurk, een nieuwe jeans, een warme gewatteerde jas, een bedrukte bloes… Sla heel wat dameskleding in voor een zacht prijsje om uw winterlooks een nieuwe interpretatie te geven en tegelijk uw budget in toom te houden.

Profiteer van Black Friday 2022 bij de schoenen

Een nieuwe ensemble van bloes en rok op de kop getikt? En als Black Friday het u ook mogelijk zou maken om een nieuw paar schoenen te scoren om uw outfit aan te vullen? Trendy boots, elegante pumps, modieuze sneakers… Vinden wat u op het lijf geschreven staat wordt echt kinderspel.

Profiteer van Black Friday 2022 bij het huislinnen en de decoratie

Kussenhoezen in trendy kleuren, zachte plaids voor de winter, een nieuwe kleur van bedlinnen, een comfortabel dekbed, splinternieuwe gordijnen… en waarom ook niet uw woning in een nieuw kleedje stoppen dankzij de superkortingen van Black Friday? Soms is weinig nodig om uw decoratie te herzien voor weinig geld. Neem zeker ook een kijkje bij de kerstdecoratie! Dit is het beste moment om spulletjes te shoppen voor schitterende feesten, zonder u te ruïneren.

Profiteer van Black Friday 2022 bij de lingerie
Elegante en comfortabele lingerie kan jaarlijks best wel wat kosten. Daarom doet bij Blancheporte ook de lingerie mee met de kleine prijsjes. Hoog tijd dus om plaats te maken in uw lingerielades en enkele nieuwe setjes van slipjes en beha’s uit te zoeken voor een verleidelijk prijsje…

En u, hoe denkt u te profiteren van Black Friday?

(1) Happy Black Days van 3 tot 30 november 2022. Prijsverlaging met kortingen tot soms wel -70% zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Ik profiteer ervan
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Welke beha na een borstoperatie?
Must-read! Welke beha na een borstoperatie?

Welke beha na een borstoperatie?

Met een jarenlange expertise als lingeriespecialist op zak en oog voor de verlangens van onze klanten hebben we een gamma postoperatieve beha’s ontwikkeld.   Onze klanten met borstkanker en de ontmoeting met specialisten waren voor ons een drijfveer ...

Meer lezen...
Must-read! Welke laarzen voor brede kuiten?
Must-read! Welke laarzen voor brede kuiten?

Welke laarzen voor brede kuiten?

Wie winter zegt, zegt laarzen! Alleen is het met brede kuiten niet altijd eenvoudig om het juiste paar te vinden. Bij Blancheporte is het onze missie om schoenen te maken voor elke vrouw, ongeacht uw vormen en maten. Onze schoenexpertes delen dan ook...

Meer lezen...
Must-read! Welke schoenen te dragen met een jurk?
Must-read! Welke schoenen te dragen met een jurk?

Welke schoenen te dragen met een jurk?

en we maar niet genoeg! Lang of kort, in bohemian stijl, chic of grafisch… We dragen ze het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Wanneer we een jurk dragen, spelen de schoenen een belangrijke rol als finishing touch: ze maken uw look helemaal af e...

Meer lezen...
Must-read! De slow bra, lingerie boordevol zachtheid
Must-read! De slow bra, lingerie boordevol zachtheid

De slow bra, lingerie boordevol zachtheid

2 belangrijke fenomenen verklaren deze nieuwe lingerietrend. De bevrijding van het vrouwelijke lichaam, die komaf maakt met de stereotiepe silhouetten uit de rechtlijnige jaren ’60, en de lockdown van 2020, die heel wat vrouwen liet herontdekken ho...

Meer lezen...