Voorwaarden van het aanbod

Happy Shopping: tot -70% (1) op de website!

Happy shopping, aanbieding geldig van 18/04/2024 tot 20/05/2024. Verlaagde prijzen met kortingen tot soms wel -70% en zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding.

Uw welkomstaanbieding met uw code : 800001, een korting van 30% op uw favoriete artikel op blancheporte.be Op de artikelen aangeduid met dit sterretje * is geen enkele korting via promotiecode mogelijk. Aanbieding 1 maand geldig, niet cumuleerbaar met andere promoties.

Push-aanbieding mand met uw code: 800002. De verzendkosten zijn gratis bij aankoop vanaf 3 artikelen met levering in een Afhaalpunt® of bij u thuis. Niet cumuleerbaar met een andere promotie. Aanbieding 1 maand geldig.
 

GRATIS retour in een afhaalpunt: Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van € 6,49 voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een promotiecode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze promotiecode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…
Voor leuke deals moet u bij Blancheporte zijn!