Voorwaarden van het aanbod

 -30% op elke bestelling bij aankoop vanaf 2 artikelen met de code 140012

-30% op uw hele bestelling vanaf een aankoop van 2 artikelen. Aanbieding geldig van 20/09/22 tot 10/10/22 op de website en de catalogus Herfst-Winter 2022, exclusief de verzendkosten. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding. Voor de artikelen met deze asterisk* geldt geen enkele korting met promotiecode.

GRATIS retour in een afhaalpunt: Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van € 5,99 voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een promotiecode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze promotiecode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…
Voor leuke deals moet u bij Blancheporte zijn!