Voorwaarden van het aanbod

Profiteer van 30% korting op je hele bestelling voor slechts 2 artikelen en gratis verzending met de code 540022!

-30% op uw hele bestelling vanaf een aankoop van 2 artikelen. Aanbieding geldig van 19/09/23 tot 09/10/23 op de website en de catalogus Herfst-Winter 2023, exclusief de verzendkosten. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding. Voor de artikelen met deze asterisk* geldt geen enkele korting met promotiecode. U betaalt geen verzendkosten bij een aankoop vanaf € 39 met levering in het afhaalpunt® of bij u thuis. Aanbieding geldig van 22/09/23 tot 09/10/23. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding.

(1) Bij aankoop van 1 artikel uit de boetiek Roze Oktober wordt € 1 gedoneerd aan de vereniging Think Pink. Aanbieding geldig van 01/10/23 tot 31/10/23.


Uw welkomstaanbieding met uw code : 540001, een korting van 20% op uw favoriete artikel op blancheporte.be Op de artikelen aangeduid met dit sterretje * is geen enkele korting via promotiecode mogelijk. Aanbieding 1 maand geldig, niet cumuleerbaar met andere promoties.

Push-aanbieding mand met uw code: 540002. De verzendkosten zijn gratis bij aankoop vanaf 3 artikelen met levering in een Afhaalpunt® of bij u thuis. Niet cumuleerbaar met een andere promotie. Aanbieding 1 maand geldig.
 

GRATIS retour in een afhaalpunt: Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van € 6,49 voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een promotiecode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze promotiecode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…
Voor leuke deals moet u bij Blancheporte zijn!