Waarom u helemaal weg zal zijn van bedlinnen in tetrastof?

  • Quentin, Woning redactie
  • 05 augustus 2022 Quentin, Woning redactie
Effen groene bedlinnenset in drielagige tetrastof Oeko-Tex® Colombine®, goedkoop - Blancheporte

Bedlinnen is bij Blancheporte een echte traditie, vandaar ook onze ruime expertise binnen dit domein! Elk seizoen opnieuw ontwikkelen onze teams met zorg exclusieve motieven en materialen die u maar wat graag een plaatsje zal geven in uw interieur.

Linnen, katoen, batist, polykatoen… Elk jaar zijn de mooie bedlinnensets weer van de partij. Deze herfst-winter is tetrastof niet weg te denken uit onze collecties Huislinnen, een materiaal dat tegenwoordig veelvuldig over de tongen gaat en terecht! Ademend, licht, zacht, mooi gewafeld, onderhoudsvriendelijk… Ontdek hieronder waarom kiezen voor tetrastof in huis een uitstekende zet is.

Bekijk het bedlinnen

Bedlinnen in tetrastof, niets dan troeven

Waarom we zo dol zijn op dit materiaal? Voor zijn resoluut cocooning effect! Het geeft ons het gevoel op een wolkje te zitten… Zijn zachtheid en naturel nemen ons meteen mee naar dromenland. Tetrastof is gemaakt van twee lagen stof die onderling met elkaar verbonden zijn: het is dankzij deze speciale confectie dat tetrastof zo licht en zacht is voor de huid. Qua onderhoud houden we van zijn soepele aspect en luchtige weefsel die strijken overbodig maken.

Bekijk het bedlinnen
Effen bedlinnenset in drielagige tetrastof Oeko-Tex® Colombine®, goedkoop - Blancheporte

Welke kleuren voor een bedlinnenset in tetrastof?

Dit seizoen staan meerdere kleuren in de spotlights. Sobere en zachte kleuren als wit en beige staan garant voor een uitgepuurde en minimalistische slaapkamer die uitnodigt tot rust en kalmte. We zijn ook fan van groen en blauw die zorgen voor een iets meer uitgesproken stijl, maar toch ook nog steeds aanzetten tot dromen… Aan u om uw favoriete sfeer te kiezen.

Bekijk het bedlinnen
Effen bedlinnenset in drielagige tetrastof Oeko-Tex® Colombine®, goedkoop - Blancheporte
Effen blauwe bedlinnenset in drielagige tetrastof Oeko-Tex® Colombine®, goedkoop - Blancheporte

Een ruime keuze aan afmetingen voor bedlinnen in tetrastof

Kussenslopen, hoeslakens, dekbedovertrekken in tetrastof, bovenlakens… Zoals gewoonlijk zijn onze lakens en bedlinnensets in tetrastof verkrijgbaar in heel wat verschillende afmetingen, van klein tot groot, om zo goed mogelijk te passen bij alle beddengoed. Ons bedlinnen in tetrastof heeft eveneens de ‘STANDARD 100 by OEKO-TEX’-certificering. Dit label draagt bij aan een doeltreffende en verhoogde veiligheid van het product die de geldende eisen op nationaal en internationaal vlak ver overstijgt.

Bekijk het bedlinnen
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Welke natuurlijke materialen voor ons bedlinnen?
Must-read! Welke natuurlijke materialen voor ons bedlinnen?

Welke natuurlijke materialen voor ons bedlinnen?

Bedlinnen staat sinds 1806 centraal binnen onze collecties. Omdat ons onmisbare en tegelijk praktische linnengoed in contact komt met onze huid, is het belangrijk om er de nodige aandacht aan te besteden. Deze lente zijn er bij ons huislinnen heel wa...

Meer lezen...