<< RETURN
  • Homepage
  • Canapéhoes : welke hoes voor mijn zitbank?

Gemakkelijk, voor elke zitbank, de aangepaste hoes. Laat u gidsen!

 

De hoezen voor zitbanken met armleuningen zijn zodanig ontworpen dat ze zich perfect aanpassen aan uw zitbank. Voorgevormd of elastisch, gematelasseerd voor nog meer comfort of vlekkenwerend behandeld voor een makkelijk onderhoud. Al onze hoezen zijn wasbaar in de machine.

> Ik bezwijk!

De hoezen voor BZ-zitbanken zijn ontworpen om een maximum aan comfort en esthetiek te bieden. Met ritssluiting aan weerszijden om snel aan te brengen en beklede rug om het metalen frame te verbergen. Voorgevormd, ze passen zich perfect aan, ook verkrijgbaar met extra matelassering.

> Ik bezwijk!

 

De hoezen voor klik-klankzitbanken zijn uitgekiend om het kantelmechanisme van uw zitbank te bekleden. Ze worden in een mum van tijd aangebracht en passen zich perfect aan uw zitbank aan. Verkrijgbaar in al dan niet gematelasseerde uitvoering, met striklintjes of in vlekkenwerend behandeld katoen.

> Ik bezwijk!

De hoezen voor relaxzetels vernieuwen uw fauteuils in een oogwenk! Ze rekken uit in alle richtingen en passen zich perfect aan de afmetingen van uw fauteuil aan: de armleuningen en voetensteun zijn volledig bekleed. In rekbare of bi-rekbare stof om makkelijk aan te brengen. Al onze hoezen zijn wasbaar in de machine.

> Ik bezwijk!
X