DE HOEZEN

DE STOELHOEZEN

REKBARE EN BI-REKBARE HOEZEN

Decoratie, bescherming, hygiëne

Voorgevormd om perfect te passen op al je stoelen. Ze zijn dankzij hun elastische onderkant gemakkelijk en snel aan te brengen en gaan dus in een handomdraai aan en uit.

Afmetingen

Dankzij hun rekbare of bi-rekbare stof passen ze op elk type stoel, ongeacht de hoogte van de rugleuning, de breedte of de diepte van de zitting.

HOEZEN IN ZEILDOEKSTOF

Decoratie, bescherming Ze vallen heel mooi en zijn perfect omhullend. Ze bedekken niet alleen de zitting en de rugleuning, maar ook de stoelpoten.

Afmetingen

Meet goed de rugleuning (hoogte x breedte):
max. 62 cm hoog, 45 cm breed.

Meet goed de zitting (breedte x diepte):
max. 47 cm breed, 37 cm diep.

COMFORTHOEZEN

Decoratie, comfort

Ze bieden dezelfde voordelen als de hoezen in zeildoekstof, met een optionele « verwijderbare schuimvulling » ter hoogte van de rugleuning en zitting voor extra comfort en een zachte zitbeleving.

Afmetingen

Meet goed de rugleuning (hoogte x breedte):
max. 53 cm hoog, 38 cm breed.

Meet goed de zitting (breedte x diepte):
max. 40 cm breed en diep.

DE HOEZEN VOOR FAUTEUILS EN ZITBANKEN
MET ARMLEUNINGEN

REKBARE EN BI-REKBARE HOEZEN

Decoratie, bescherming, hygiëne

Deze al dan niet voorgevormde hoezen passen perfect op je fauteuils en zitbanken en bedekken ze volledig, rugleuning inbegrepen. Ze zijn dankzij hun elastische onderkant gemakkelijk en snel aan te brengen en gaan dus in een handomdraai aan en uit. Vlot te onderhouden want machinewasbaar.

Afmetingen

Verkrijgbaar voor fauteuil, 2-zitsbanks en 3-zitsbank. Dankzij hun rekbare of bi-rekbare stof passen ze perfect.
 In bi-rekbare versie zijn ze ook verkrijgbaar voor hoekbanken (met hoek rechts of hoek links): doordat ze zowel in de breedte als in de hoogte uitrekken, volgen ze mooi de vorm van de zitbank. Met velcrostroken om goed te blijven zitten.

HOEZEN IN ZEILDOEKSTOF

Decoratie, bescherming, hygiëne

De hoezen in zeildoekstof zijn verkrijgbaar in een ruim gamma trendy en vlot te combineren kleuren. Ze kunnen voorzien zijn van een afwerking met een gevuld biesje. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en vormen een integrale bescherming die de volledige rugleuning van je fauteuil of zitbank bedekt. In gematelasseerde versie zorgen ze voor extrazacht comfort. Kies voor onze versie met vlekkenwerende behandeling voor een zorgeloos onderhoud en uitzonderlijke duurzaamheid.

Afmetingen

Meet zorgvuldig de zitbank of fauteuil, en vooral de breedte van de zitting.

Voor fauteuil: de zitting moet tussen 45 en max. 60 cm zijn.

Voor 2-zitsbank: de zitting moet tussen 100 en max. 120 cm zijn.

Voor 3-zitsbank: de zitting moet tussen 130 en max. 160 cm zijn.

SLIPVRIJE SALONBESCHERMING

Decoratie, bescherming, hygiëne

De slipvrije beschermingen zijn gemakkelijk aan te brengen en worden rechtstreeks op je fauteuils en zitbanken geplaatst voor een perfecte bescherming tegen dagelijkse ongelukjes. Ze zijn meestal voorzien van een slipvrije schuimvulling, waardoor ze perfect blijven zitten. Ze zijn verkrijgbaar in zorgenvrije materialen die, naargelang het model en de afwerking, zorgen voor extra zachtheid en veerkracht. Verkrijgbaar in gematelasseerde of niet-gematelasseerde versie.

Afmetingen

Voor fauteuil: standaardafmetingen 60 x 140 cm.

Voor 2-zitsbank: standaardafmetingen 140 x 140 cm.

Voor 3-zitsbank: standaardafmetingen 200 x 140 cm.

Voor chaise longue: standaardafmetingen 70 x 230 cm.

Voor armleuningen (per set van 2): standaardafmetingen 70 x 55 cm.

DE SPECIFIEKE FAUTEUILHOEZEN

Ze omsluiten perfect de vorm van je fauteuil om hem moeiteloos te beschermen, te vernieuwen of een nieuwe stijl te geven. Ze zijn gemakkelijk en snel aan te brengen en genieten een integraal model dat de rugleuning van je fauteuil volledig bedekt, waardoor deze gemakkelijk in het midden van een ruimte kan worden geplaatst.

REKBARE HOEZEN VOOR KUIPZETELS

Decoratie, bescherming, hygiëne

Dankzij hun elastische onderkant gaan ze in een handomdraai aan en uit. Vlot te onderhouden want machinewasbaar.

Afmetingen

Dankzij hun rekbare stof passen ze op elk standaardtype kuipzetel.

REKBARE EN BI-REKBARE HOEZEN
VOOR RELAXZETELS

Decoratie, bescherming, hygiëne

Ze gaan in een handomdraai aan en uit en zijn machinewasbaar. Ze zijn voorzien van een aparte voetsteunhoes. In bi-rekbare versie zijn ze uitrekbaar in alle richtingen en passen ze nog gemakkelijker. Om goed te blijven zitten, zijn ze voorzien van velcrostroken.

Afmetingen

Dankzij hun rekbare of bi-rekbare stof passen ze perfect op elk standaardtype relaxzetel.

DE HOEZEN VOOR KLIKKLAK- EN BZ-ZITBANKEN

VOORGEVORMDE HOEZEN

Decoratie, bescherming + comfortversie

De voorgevormde hoezen, verkrijgbaar in zeildoekstof en polykatoen en een ruim kleurengamma, vallen onberispelijk. Ze zijn voorzien van ritsen opzij bij de BZ-versie en worden bevestigd met striklintjes bij de klikklakversie. Ze zijn perfect omhullend en bedekken niet alleen de zitting en de rugleuning, maar ook de sokkel van de zitbank. Verkrijgbaar in klassieke versie, maar ook in gematelasseerde versie voor maximale zachtheid en comfort. Voor een zorgeloos onderhoud en uitzonderlijke duurzaamheid genieten ze een vlekkenwerende behandeling.

REKBARE HOEZEN

Decoratie, bescherming, hygiëne

De rekbare hoezen zijn gemakkelijk en snel aan te brengen en volgen perfect de vorm van je klikklak- of BZ-zitbank om hem te beschermen, vernieuwen of restylen. Ze worden verkocht met een ingewerkte sokkelbaan bij de klikklakversie en ritsen opzij bij de BZ-versie. Deze hoezen blijven perfect zitten en genieten een integrale vorm die de rugleuning van je zitbank volledig bedekt. Ze gaan in een handomdraai aan en uit voor een wasbeurt in de machine.

TIP

Denk ook aan de bijpassende kussenhoezen voor een harmonieus decoratief aspect.

ONDERHOUDSGIDS

Al onze hoezen mogen worden gewassen in de machine op 40°C (tenzij anders vermeld op het product) met matig centrifugeren. Droogtrommel is afgeraden.

Opmerking: strijk katoenstoffen als zeildoekstof nog vochtig, op zachte of matige temperatuur, met of zonder stoom. Synthetische vezels als polyester niet strijken.

BOUTIS & CO

Boutis, gematelasseerde bedsprei, bedsprei: welk verschil?

BOUTIS

Boutis is een traditionele fabricagetechniek. Sommige delen zijn gevuld om reliëf te creëren. Het stiksel kan met de hand of machinaal zijn aangebracht. De vulling is van katoen. Boutis staat synoniem voor verfijning en zorgt voor extra zachtheid in de slaapkamer. Blancheporte biedt je een collectie boordevol charme die toch ook modern oogt, geïnspireerd op de traditionele boutistechniek.

GEMATELASSEERDE BEDSPREI

De gematelasseerde bedsprei heeft een lichtere vulling dan de modellen in boutis en een sierstiksel. Ze geeft het bed een onberispelijke uitstraling en zorgt meteen voor een geslaagde decoratieve toets. Deze bedsprei geeft de slaapkamer een klassieke, romantische, verfijnde of hedendaagse look.

BEDSPREI

Wordt op het dekbed, laken of deken gelegd en kan geweven, getuft of gematelasseerd zijn. Verkrijgbaar in plaidformaat als warmhouder bij ontspannende tv-momenten.