Welke beha voor kleine cupmaten?

  • Morgane, Lingerie redactie
  • 03 mei 2023 Morgane, Lingerie redactie
Beige beha met kant in triangelmodel zonder beugels Manado van Confidence Lingerie®, goedkoop | Blancheporte

Er zijn verschillende soorten beha’s voor kleine borsten. Het belangrijkste is dat u een beha kiest die comfortabel is en goed zit, ongeacht de grootte van uw borsten. Blancheporte staat dankzij zijn ervaring met korsetterie voor u klaar met het beste advies om de beha te kiezen die uw vrouwelijkheid eer aan doet!

Bekijk beha’s voor vrouwen

Een push-up beha: voor volume

Als u kleine borsten hebt en ze wat volume wilt geven, is dit type beha perfect geschikt omdat het voor een fraaiere boezem zorgt. Zo worden uw borsten ronder en geaccentueerd. Een push-up beha is perfect om uw rondingen en decolleté te verbeteren.

Bekijk beha’s voor vrouwen
Roze beha met kant in triangelmodel zonder beugels Manado van Confidence Lingerie®, goedkoop | Blancheporte

Een driehoekbeha: voor het comfort

Veel vrouwen met kleine borsten kiezen voor triangelbeha’s. Deze hebben geen beugel, waardoor ze comfortabeler te dragen zijn. Uw borsten worden op een lichte manier geaccentueerd en ondersteund!

Bekijk de driehoekbeha’s

Een bandeau-beha: onzichtbaar

Perfect wanneer u een jurkje of een topje met blote schouders wilt dragen. De bandeau-beha heeft geen bandjes en wordt rechtstreeks op de borst gedragen. Hij benadrukt uw vrouwelijkheid door uw schouders te tonen zonder uw borsten samen te drukken. Discretie en ondersteuning verzekerd!

Bekijk de bandeau-beha’s
Zwarte bralette in geribde microvezel met kanten baan onder de cups zonder beugels, goedkoop | Blancheporte

De bralette: voor ontspannende momenten

Een bralette is perfect geschikt voor alle lichaamstypes. Dus royale borsten en kleine borsten komen aan hun trekken. Dit model biedt u alle steun en comfort die u nodig heeft. Bij Blancheporte zijn bralettes verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. U vindt bij ons dan ook zeker het model dat u een vrij en vrouwelijk gevoel geeft!

Bekijk bralettes voor vrouwen

Hoe weet u uw behamaat?

Om u comfortabel te voelen in uw beha, is het essentieel dat u uw maat kent. Aarzel ook niet om verschillende modellen te passen om het model te vinden dat u het beste past en dat u het meeste comfort biedt. Om uw maat te kennen: meet uw borstomvang en uw onderborst. Raadpleeg vervolgens de tabel rechts om uw maat en cup te bepalen.

Postoperatieve beha in taupe stretchkant zonder beugels, goedkoop | Blancheporte

Welke beha na een operatie?

Na een borstoperatie verandert het lichaam en heeft het nieuwe zorg nodig. Speciaal voor vrouwen in alle fasen van hun leven, hebben wij een lijn postoperatieve beha’s ontwikkeld die erop gericht is om na een operatie steun en comfort te bieden. Zachte materialen voor uw huid, borstondersteuning, welzijn… Onze postoperatieve beha’s bieden u maximaal comfort na uw operatie.

Zie postoperatieve beha’s
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Welke beha voor kleine borsten?
Must-read! Welke beha voor kleine borsten?

Welke beha voor kleine borsten?

Er zijn verschillende soorten beha’s voor kleine borsten. Het belangrijkste is dat u een beha kiest die comfortabel is en goed zit, ongeacht de grootte van uw borsten. Blancheporte staat dankzij zijn ervaring met korsetterie voor u klaar met het best...

Meer lezen...
Must-read! Welke beha te dragen onder een wit topje?
Must-read! Welke beha te dragen onder een wit topje?

Welke beha te dragen onder een wit topje?

Onze dressing maakt zich op voor de zomer en dus is daar ook die ene vraag weer: welke beha onder een wit topje? Of het nu gaat om een wit T-shirt, bloesje of hemd of een licht topje, we hebben ons allemaal al wel eens afgevraagd welke lingerie er he...

Meer lezen...
Must-read! Hoe draagt u een salopette?
Must-read! Hoe draagt u een salopette?

Hoe draagt u een salopette?

Onmisbaar en altijd in de mode. Afhankelijk van de items waarmee u uw salopette wil matchen, kunt u zowel een heel gesofisticeerde als een heel casual look creëren. En er is voor elk wat wils, want salopettes zijn er in verschillende vormen: als broe...

Meer lezen...
Must-read! Trendy in T-shirt
Must-read! Trendy in T-shirt

Trendy in T-shirt

Voor een casual of chique look mag het T-shirt niet ontbreken in onze zomergarderobe. Effen, bedrukt, gekleurd, met lange of korte mouwen… mogelijkheden genoeg voor zowel een casual als een elegante stijl. Vraagt u zich af hoe er trendy bij te lopen ...

Meer lezen...