Startsein van de Solden: klaar voor waanzinnige koopjes?

Solden, superkoopjes en promoties op blancheporte.be

Op uw website Mode en Woning volgen de superkoopjes de kortingen op. De periode van de solden en promoties zal weldra op uw favoriete site plaatsvinden.
Kleine prijsjes en verlaagde “speciale solden” prijzen zullen de boetieks Mode, Woning, Lingerie en Schoenen waar u van houdt, overheersen. Hoe profiteert u optimaal van de Solden Blancheporte?
Vriendinnentip: schrijf u in op de newsletter van Blancheporte. Dat is gemakkelijk, gratis en u wordt op de hoogte gebracht van exclusieve prijsverlagingen en promotiecodes.
U ontvangt regelmatig geheime promocodes voorbehouden aan onze abonnees.

Bereid de Solden voor dankzij de Whishlist

1. Ik meld me aan of ik maak een account aan.
2. Ik zet mijn favoriete artikelen op mijn lijst.
3. Ik log in vanaf 8 uur om mijn kortingen te ontdekken!

1 - Voor de start van de solden, meld u aan of creëer uw klantaccount.

2 - Zoek uw hartenwensen van het seizoen en voeg ze toe aan uw favorieten.

3 - Bij de lancering van de solden, leg uw artikelen in uw winkelmandje: de verlaagde prijzen worden automatisch weergegeven. U kunt uw afgeprijsde artikelen rechtstreeks en snel aankopen.

De artikelen die u voor het begin van de Solden en promoties op uw Wishlist zet, worden noch gereserveerd, noch besteld. Deze vallen onder een preselectie waarmee u uw aankoop op onze website sneller kunt uitvoeren in de actieperiode.

Solden damesmode Blancheporte

Solden damesmode
Blancheporte

Rokken, jurken, T-shirts, badmode, shorts... Lage prijzen zijn de trend! Mooie mode gezien in de tijdschriften? Koop ze zonder u te ruïneren! Solden op afstand, zonder drukte... Wat een luxe!

> dames
Solden lingerie Blancheporte

Solden lingerie
Blancheporte

Beha in solden, broekje, tanga of body voor een miniprijs, prijsverlaging van de lingerie die zo in trek is bij 85% van de vrouwen die shoppen leuk vinden. Ruilen en terugsturen zijn gratis tijdens de Solden, een waardevolle service om te kopen zonder bang te zijn dat u zich vergist.

> lingerie
Solden kleding grote maten Blancheporte

Solden kleding grote maten
Blancheporte

Damesmode tot maat 58 en herenmode tot maat 5XL? Die vindt u bij Blancheporte, laaggeprijsd tijdens de solden. Mode voor een maatje meer, ontworpen voor elke lichaamsbouw, die u zich zonder complexen kunt veroorloven.

> grote maten
Solden herenmode Blancheporte

Solden herenmode
Blancheporte

Polo’s, T-shirts, pantalons, jeans, truien... De herenmode in solden bij Blancheporte zet volop in op basics en tijdloze, makkelijk draagbare kleding. Goed nieuws voor mannen die niet graag winkelen, en zeker niet tijdens de solden...

> heren
Solden schoenen Blancheporte

Solden linnengoed
Blancheporte

Solden beddengoed, tafellakens, badstof, vitrage en gordijnen... Ons linnengoed heeft een ijzersterke reputatie. Hoogwaardige stoffen, exclusieve motieven, gecreëerd door onze eigen ontwerpsters, de kwaliteit van ons linnengoed in solden is hoog. En de prijzen? Laag! De vergeten traditie.

> Woning
Solden schoenen Blancheporte

Solden schoenen
Blancheporte

Wij gebruiken onze knowhow om uw voeten te verwennen! Uitgekiende, modieuze en trendy modellen in maat 36 tot 41. Een en al stijl en comfort. Schoenen in solden, daarmee haalt u meer uit uw modebudget.

> schoenen
X