Welke bikini of badpak voor mijn figuur?

  • Louise, Mode redactie
  • 03 april 2024 Louise, Mode redactie

De langverwachte zomer staat voor de deur… en dus steelt de damesbadmode 2024 de show voor een seizoen dat volledig in het teken staat van de zon! Zonnen in de tuin, genieten van het strand of het zwembad: stijl en comfort zijn een absolute must voor een badpak of bikini. We kunnen dus maar beter het juiste model uitkiezen.

Hoe uw bikini of badpak kiezen? Wat zijn de trends? Onze modeteams houden steeds rekening met uw verlangens en behoeften om de mooiste modellen te ontwerpen voor kleine prijsjes. Flatterende decolletés, exclusieve prints, een ruim matengamma met modellen afgestemd op elk figuur… Ook dit jaar weer zal onze collectie badmode u zeker weten te verleiden!

Hier vindt u de mooiste badpakken en bikini’s van 2024! Dit seizoen steken onze motieven in een nieuw jasje met fleurige of tropische prints en gaan onze modellen ook nu weer voluit voor verleidelijk. Voeg er nog enkele effen chique kleuren in een nieuwe, gewafelde stof aan toe en de zomer kan niet meer stuk! Uiteraard is onze trendy badmode steungevend en voorzien van modellerende verstevigingen om zelfverzekerder dan ooit te flaneren op het strand… Wij zeggen ja!

Een op-en-top trendy badpak

Het badpak geeft ons een vrouwelijke allure zonder dat we aan comfort inboeten. Het is praktisch om kleine complexen te camoufleren, maar daarom niet minder verleidelijk en stijlvol! Dit seizoen kunnen we maar moeilijk aan het trendy badpak weerstaan: decolletés in foulardstijl, grafische rugpanden, originele pasjes… Stuk voor stuk details waar u zeker voor zal vallen.

Een bikini voor elk figuurtype

Iedereen kan een bikini aan! Kies uw model in functie van uw figuur om er comfortabel bij te lopen in bikini. Beha’s met beugels en broekjes met een hoge taille zullen bij dames met rondingen en een volle buste zeker in de smaak vallen. Bikinibeha’s in foulardmodel en uitgesneden bikinibroekjes zullen dan weer eerder slanker silhouetten flatteren.

Het voordeel van een bikini is dat u de beha en het broekje naar hartenlust kan mixen om een unieke bikini samen te stellen! Zo zijn er bijvoorbeeld moduleerbare bikinibroekjes met een hoge taille en omplooibare tailleband voor een afslankend effect. En om er subtiel wat meer verhuld bij te lopen, is een pareorokje een echte aanrader om aan uw ensemble toe te voegen… Heel flatterend!

Een tankini, het perfecte compromis

Als u twijfelt tussen een badpak of een bikini, zoek dan niet langer: de meer verhullende tankinitop is geknipt voor u! Hij is vaak voorzien van een ingewerkt behatopje voor de steun en een uitlopend model dat minpuntjes verdoezelt, voor zero complexen! Voor het broekje kiezen we wat ons het meeste ligt: een slip met hoge taille, een shorty voor sportievere dames, een short… We gaan gewoon voor de stijl die we zelf leuk vinden!

Badmode voor grote maten: onze expertise

Bij Blancheporte doen we er alles aan om uw mooiste troeven in de verf te zetten. Bredere bandjes, doordachte naden… Al onze badmode voor grote maten is bedacht om uw mooie vormen perfect te laten uitkomen. Op zoek naar een onberispelijke steun? Er is keuze tussen onze bikinitopjes met beugels, onze tankini’s en onze badpakken met een ingewerkt behatopje. Een complex over uw buik of uw heupen? Kies voor onze zwemjurken met ingewerkte shorty: elegantie en comfort verzekerd!

Postoperatieve badmode: topcomfort voor elk

Omdat elke vrouw zonder uitzondering het beste comfort verdient om te genieten van de zonnige dagen, hebben we een lijn postoperatieve badmode ontwikkeld speciaal voor dames die werden getroffen door borstkanker. Deze bikini’s en badpakken zijn uitgevoerd in een stof met UV50-factor om littekens en gevoelige zones te beschermen. Ze zijn ook voorzien van een zachte voering, omplooibare tailleband, hoesjes voor protheses… om uw welzijn te garanderen over heel de lijn.

Welk badpak voor een sportieve activiteit?

Een sportbadpak om baantjes te trekken of voor aquagym of aquawalking komt tegemoet aan specifieke behoeften. Brede bandjes, ingewerkte behatopjes, verhullende modellen, grafische deelnaden en pasjes voor de stijl… Onze lingerie-expertes houden met echt alles rekening voor een optimale bewegingsvrijheid, om te zwemmen in alle vrijheid! Vaak wordt gekozen voor sobere tinten, maar toch pimpen onze stylistes de zwembadpakken ook graag met vrouwelijke details: geplaatste motieven, fronsjes op de buste… om u op elk moment te laten stralen.

Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Zomerjurken: 5 modellen om dringend te shoppen
Must-read! Zomerjurken: 5 modellen om dringend te shoppen

Zomerjurken: 5 modellen om dringend te shoppen

Op zoek naar een nieuwe jurk om volop te genieten van het stijgende kwik? Korte jurk, lange jurk, gebloemde jurk, chique jurk… Onze lente-zomercollectie zit boordevol vrouwelijke juweeltjes, bedacht voor elk figuur van maat 36 tot 58. Uw kleerkast ...

Meer lezen...
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Na een borstoperatie of mastectomie vereist het lichaam nieuwe aandachtspunten. Als u gaat zwemmen, voor medische redenen of gewoon voor het plezier, is de keuze van uw badpak of bikini belangrijk in uw genezingsproces en om de herstellende huid te b...

Meer lezen...
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?

Welke kleding past bij een curvy figuur?

Een maatje meer is geen obstakel om er trendy bij te lopen: onze collectie is bedoeld om alle vrouwen te kleden van maat 36 tot 58. Als uw kleding goed zit en uw troeven mooi laat uitkomen, kan u voluit spelen met trends, kleuren en prints. Hier zijn...

Meer lezen...
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?

Welke cadeautips voor Moederdag?

Mama, mamsie, plusmama, schoonmama… Al deze vrouwen, die ons nauw aan het hart liggen en ons omringen met hun liefde, verdienen de mooiste attenties op Moederdag. Om hen een plezier te doen, is een onvergetelijk geschenk altijd welkom!...

Meer lezen...
Must-read! Hoe het damespak dragen?
Must-read! Hoe het damespak dragen?

Hoe het damespak dragen?

Het damespak is een echt modefenomeen en sinds enkele jaren niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het kan op heel wat verschillende manieren worden gedragen, bijvoorbeeld chic of casual, om te passen bij elke stijl en elke gelegenheid. Maar hoe ...

Meer lezen...
Must-read! Welke schoenen in combinatie met een jurk?
Must-read! Welke schoenen in combinatie met een jurk?

Welke schoenen in combinatie met een jurk?

Lang of kort, bohemian, chic of grafisch… jurken dragen we het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Een onmisbare finishing touch daarbij: schoenen! Ze maken uw look helemaal af en kunnen uw stijl in een handomdraai een compleet andere twist geven...

Meer lezen...