Welke schoenen draagt u bij warm weer?

  • Louise, Mode redactie
  • 12 mei 2023 Louise, Mode redactie

Geen winterschoenen meer, nu is het tijd voor zomerschoenen! Wanneer het kwik stijgt, kiest u best voor lichte, comfortabele en ademende schoenen. Bij Blancheporte hebben we een breed gamma aan maten, van 36 tot 42, voor iedereen! Maar hoe kiest u uw schoenen als het warm is? Onze stylisten geven u advies over hoe u de juiste keuze maakt en het warme weer met stijl tegemoet treedt!

Bekijk damesschoenen

Sandalen

DE must-have schoenen om te dragen bij warm weer! Comfortabel en ademend, sandalen zijn een veilige keuze. Bij een jurk, rok, short, broek of jumpsuit, ze matchen met alle items in uw garderobe.

Kies voor een mooi paar platte sandalen voor een klassieke look voor overdag en stap ’s avonds over op sandalen met hak voor een chiquere outfit! Blancheporte biedt u verschillende modellen met verschillende kleuren en modieuze details om een unieke look te creëren.

Onze sandalen zijn uw mode- en comfortpartners voor de zomer. Kies sandalen met gevlochten bandjes, dunne bandjes of een combinatie van gladde en gevlochten bandjes, u hebt de keuze om uw zomerse outfits te verfraaien. Er is iets voor elke smaak en elke gelegenheid.

Zwart, bruin, crème, goud, wit of rood, onze sandalen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren. U hoeft alleen maar het model te kiezen dat u de hele zomer non-stop zult dragen! De trend van dit seizoen? Sandalen in klompstijl met een houten zool. Perfect om uw outfits karakter te geven.

Zie damessandalen

Ballerina’s

Ballerina’s zijn licht en gemakkelijk te dragen bij warm weer. Kies een comfortabel en soepel model met een zachte zool die schokken opvangt, dat is een genot voor uw voeten. Wij houden van ballerina’s vanwege hun klassieke en tijdloze uitstraling. Zo zijn ze perfect te combineren met al uw zomerse outfits.

Zwart, blauw, rood of taupe… ballerina’s zijn helemaal in. Met platte zool, hakken of sleehakken, ze zijn er in alle vormen. Kies een paar ballerina’s met een open teen om uw voeten te laten ademen of een paar met een strikje bovenop om uw outfit een glamoureuze touch te geven.

Ballerina’s kunnen bij elke gelegenheid gedragen worden. Combineer bijvoorbeeld op een warme zomerdag leren ballerina’s met een losse jeans en een mooie blouse met print. En ’s avonds houdt u de ballerina’s maar matcht u ze met een jurkje. Een paar schoenen die zich kunnen aanpassen aan uw ritme!

Sportballerina’s zijn ideaal voor uw wandelingen of uitstapjes. U draagt ze als gewone schoenen en u bent zeker van alle comfort. Ideaal, zelfs als het warm is, want ze zijn gemaakt van ademend materiaal!

Bekijk de damesballerina’s

Canvas schoenen

Canvas schoenen zijn perfect voor warm weer. Tennisschoenen, ballerina’s en espadrilles, voor welk model valt u? Ze zijn gemaakt van natuurlijke materialen, laten uw voeten ademen en zorgen voor onberispelijk comfort. Soepele en lichte canvas schoenen passen prachtig bij al uw zomerkleding en geven u een vrouwelijke en pittige uitstraling!

Canvas tennisschoenen

De canvas sportschoenen zijn perfect voor een casual look, voor een uitstapje naar het strand of een wandeling in de buitenlucht… Wilt u wat hoogte? Canvas platformschoenen zijn dit seizoen in de mode.

Zie canvas schoenen

Sneakers

De tijdloze espadrilles zijn verkrijgbaar in vele kleuren en patronen! Ze zijn ideaal voor warm weer, met een broek of een mooie jurk, vrouwelijkheid is aan de orde van de dag. En ze passen bij elke kleurrijke look die u kiest.

Zie sandalen en espadrilles voor vrouwen

Espadrilles

De tijdloze espadrilles zijn verkrijgbaar in vele kleuren en patronen! Ze zijn ideaal voor warm weer, met een broek of een mooie jurk, vrouwelijkheid is aan de orde van de dag. En ze passen bij elke kleurrijke look die u kiest.

Zie sandalen en espadrilles voor vrouwen

Nieuwe merken in onze schoenencollectie!

We hebben nieuwe merken toegevoegd aan onze schoenencollecties. Deze zomer maken Les Tropéziennes par M Belarbi, Geox, Jana, Tamaris, XTI en Skechers hun debuut bij Blancheporte. Maak uw keuze uit onze selectie merkschoenen!

Bekijk alle merken
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Na een borstoperatie of mastectomie vereist het lichaam nieuwe aandachtspunten. Als u gaat zwemmen, voor medische redenen of gewoon voor het plezier, is de keuze van uw badpak of bikini belangrijk in uw genezingsproces en om de herstellende huid te b...

Meer lezen...
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?

Welke kleding past bij een curvy figuur?

Een maatje meer is geen obstakel om er trendy bij te lopen: onze collectie is bedoeld om alle vrouwen te kleden van maat 36 tot 58. Als uw kleding goed zit en uw troeven mooi laat uitkomen, kan u voluit spelen met trends, kleuren en prints. Hier zijn...

Meer lezen...
Must-read! Welke bikini of badpak voor mijn figuur?
Must-read! Welke bikini of badpak voor mijn figuur?

Welke bikini of badpak voor mijn figuur?

De langverwachte zomer staat voor de deur… en dus steelt de damesbadmode 2024 de show voor een seizoen dat volledig in het teken staat van de zon! Zonnen in de tuin, genieten van het strand of het zwembad: stijl en comfort zijn een absolute must voor...

Meer lezen...
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?

Welke cadeautips voor Moederdag?

Mama, mamsie, plusmama, schoonmama… Al deze vrouwen, die ons nauw aan het hart liggen en ons omringen met hun liefde, verdienen de mooiste attenties op Moederdag. Om hen een plezier te doen, is een onvergetelijk geschenk altijd welkom!...

Meer lezen...
Must-read! Hoe het damespak dragen?
Must-read! Hoe het damespak dragen?

Hoe het damespak dragen?

Het damespak is een echt modefenomeen en sinds enkele jaren niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het kan op heel wat verschillende manieren worden gedragen, bijvoorbeeld chic of casual, om te passen bij elke stijl en elke gelegenheid. Maar hoe ...

Meer lezen...
Must-read! Welke schoenen in combinatie met een jurk?
Must-read! Welke schoenen in combinatie met een jurk?

Welke schoenen in combinatie met een jurk?

Lang of kort, bohemian, chic of grafisch… jurken dragen we het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Een onmisbare finishing touch daarbij: schoenen! Ze maken uw look helemaal af en kunnen uw stijl in een handomdraai een compleet andere twist geven...

Meer lezen...