De menstruatieslip: 4 goede redenen om ervoor te kiezen

  • Morgane, Lingerie redactie
  • 17 maart 2023 Morgane, Lingerie redactie
Culotte menstruelle femme forme maxi en coton bio noir Athena® pas cher | Blancheporte

De menstruatieslip is sinds enkele jaren terug te vinden in de winkelrekken en is tegenwoordig overal en zonder taboe te zien. De menstruatieslip is een slip die speciaal werd ontworpen voor vrouwen tijdens hun regels en die garant staat voor comfort, besparingen, milieuvriendelijkheid en vrijheid van geest. Blancheporte streeft er uiteraard naar dit revolutionaire en bevrijdende product uit te werken voor zijn klanten, met zijn lingerie-expertise en liefde voor kleine, toegankelijke prijsjes erbovenop.

Bekijk alle menstruatieslips

De menstruatieslip, lingerie geschikt voor alle vrouwen tijdens hun regels

De menstruatieslip is ondergoed uitgerust met een wasbare, hygiënische bescherming die perfect menstruatiebloed opvangt zonder gevoel van vochtigheid, geurtjes absorbeert en die, eenmaal uitgespoeld, makkelijk kan worden gewassen op 30°. De menstruatieslip biedt in alle discretie 8 tot 12u feilloze bescherming. Geen paniek meer om vergeten maandverbanden of schaamte om een collega te moeten vragen u uit de nood te helpen… Die regels stellen haast niets meer voor.

Bekijk alle menstruatieslips
Culotte menstruelle femme taille haute en coton bio imprimé noir Athena® pas cher | Blancheporte
Shorty menstruel femme lavable flux abondant en coton bio Dim® Protect noir pas cher | Blancheporte

De menstruatieslip, een voordelige en ecologische, vrouwelijke oplossing

De menstruatieslip vervangt voordelig maandverbanden en tampons en laat zich dan ook al na enkele maanden terugverdienen. Inderdaad: het is een buitengewoon ecologische oplossing die komaf maakt met wegwerpbeschermingen en hun berg plastic verpakkingen.

Bekijk alle menstruatieslips
Culotte haute menstruelle femme les Fleurs de Coton noir Variance® pas cher | Blancheporte

De menstruatieslip, lingerie als alle andere

Hoewel de eerste modellen soms te nauwsluitend, te klein of te dik bleken te zijn, is de technologie snel geëvolueerd om van de menstruatieslip een stuk gewone lingerie te maken die volledig onzichtbaar blijft onder de kleding. Ze zijn trouwens uitgevoerd in materialen die zorg dragen voor de huid, zoals bijvoorbeeld katoen of microvezel, en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals een slip of een tailleslip.

Bekijk alle menstruatieslips

De menstruatieslip, ondergoed geschikt voor urineverlies

Ook goed om te weten: de menstruatieslip is ook perfect aangewezen bij urineverlies. Dit genante ongemakje dat zorgt voor dagelijkse complexen kan tijdelijk worden verzacht door een menstruatieslip met licht absorptievermogen te dragen.

Bekijk alle menstruatieslips
Culotte menstruelle femme en coton bio imprimé pois bleu pas cher | Blancheporte
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Welke schoenen draagt u bij warm weer?
Must-read! Welke schoenen draagt u bij warm weer?

Welke schoenen draagt u bij warm weer?

Geen winterschoenen meer, nu is het tijd voor zomerschoenen! Wanneer het kwik stijgt, kiest u best voor lichte, comfortabele en ademende schoenen. Bij Blancheporte hebben we een breed gamma aan maten, van 36 tot 42, voor iedereen! Maar hoe kiest u uw...

Meer lezen...