Onze tips voor een feeërieke kerstdecoratie voor een klein prijsje

  • Quentin, Woning redactie
  • 12 oktober 2022 Quentin, Woning redactie
Glazen kaarshouders op houten plankje als kerstdecoratie, goedkoop - Blancheporte

Onze tips voor een feeërieke kerstdecoratie voor een klein prijsje

Wat leuk: de festiviteiten komen eraan! Zin om uw woning op te maken voor de eindejaarsfeesten? Onze expertes in woningdecoratie geven u tips mee om een feestelijke sfeer te creëren in huis en groot en klein te laten wegdromen, met een klein budget.

Ik ga voor feestdecoratie
Lichtgevende ledslinger in metaal met motieven van sterren, kerstballen, hartjes, sneeuwvlokken, kerstbomen als kerstdecoratie, goedkoop - Blancheporte

Onze deco-ideetjes voor de kersttafel

Is de kerstboom klaar en volledig verlicht met lampjes en glitter? Gepimpt met de mooiste kerstslingers en afgewerkt met een prachtige piek? Als de kerstboom af is, ligt de focus voor de eindejaarsfeesten natuurlijk op de tafel!

Begin met het kiezen van een aangepast tafellaken om de tafel in een feestelijk jasje te stoppen! Een tafellaken versierd met sterrenmotieven of een jacquard tafellaken in damast zullen hun effect zeker niet missen. Dé trendkleuren 2022 voor uw feestelijke tafellaken zijn groen, rood natuurlijk, maar ook parelgrijs, taupe, ivoor en wit. Geef uw tafellaken een extra feestelijke en elegante toets met een tafelloper!

En om uw kerst- of nieuwjaarstafel helemaal af te maken, waarom geen mooie houten naamkaartjes voorzien om te personaliseren of dennenappels als natuurlijke kerstdecoratie? Of zorg voor een warme sfeer aan tafel met veelkleurige ledkaarsen die uw decoratie extra glans zullen bijzetten of met een lichtslinger in het midden van de tafel. Onze tip: maak het uzelf gemakkelijk met voorgeplooide servetten om in de borden te plaatsen: wauweffect verzekerd.

Ik ga voor feestdecoratie

Hoe de woonkamer versieren voor kerst?

Met feestdecoratie krijgt heel uw interieur meteen een feestelijk tintje! De magie van de feesten beperkt zich niet tot de kerstboom en de tafel. Vrolijk uw buffetkast op met lichtgevende kerstbomen, stop de zetel vol kussens met kerstprints, hang decoratie aan de deurklink… Ook kerstkaarsen met seizoensgeuren of kunstsneeuw zijn aanraders om de woonkamer te decoreren… Heel uw interieur straalt een gezellige en sprookjesachtige sfeer uit! De favoriet van onze stylistes? Een mooie, lichtgevende kerstboom om op te hangen aan de muur… Ronduit onweerstaanbaar.

Nu alleen nog de kerstsokken ophangen en ongeduldig aftellen naar het openen van de pakjes… Die u kan inpakken in mooie stoffen voor een ecologisch verantwoorde kerst. Leve de magie van de eindejaarsfeesten!

Lees ook: Missie zero waste: van de keuken tot de badkamer

Ik ga voor feestdecoratie
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Hoe houdt u uw huis warm tijdens de winter?
Must-read! Hoe houdt u uw huis warm tijdens de winter?

Hoe houdt u uw huis warm tijdens de winter?

Het kwik zakt tot ver onder nul, de wind voelt ijzig aan en onze handschoenen en winterjassen liggen al klaar … De winter is in het land en laat zich duidelijk voelen. De koude leidt tot een heuse garderobewissel en ook onze woning heeft alle baat bi...

Meer lezen...
Must-read! Hoe beddengoed te onderhouden?
Must-read! Hoe beddengoed te onderhouden?

Hoe beddengoed te onderhouden?

Bij Blancheporte weten we dat nachtrust van het allergrootste belang is. Daarom stellen onze woningexperts elk jaar hun knowhow tot uw dienst, door u de best mogelijke selectie beddengoed aan te bieden tegen toegankelijke prijzen....

Meer lezen...
Must-read! Blancheporte: steeds meer verantwoorde collecties
Must-read! Blancheporte: steeds meer verantwoorde collecties

Blancheporte: steeds meer verantwoorde collecties

We vinden het belangrijk om wat ons nauw aan het hart ligt te beschermen en ons steentje bij te dragen aan een gezondere wereld. Daarom zijn we non-stop op zoek naar nieuwe manieren om meer verantwoorde collecties te ontwerpen, speciaal voor onze moo...

Meer lezen...