Hoe draagt u een jumpsuit?

  • Benjamin, Mode redactie
  • 31 maart 2023 Benjamin, Mode redactie
Groene jumpsuit voor dames met soepele broek en decolleté in wikkelstijl, goedkoop | Blancheporte

Ook zo’n zin in een jumpsuit? Gemakkelijk te dragen en onmisbaar, een trend waar wij bij Blancheporte dol op zijn! Zoeken naar iets om erbij te dragen hoeft niet, een jumpsuit is alles-in-één. Bovendien is deze outfit perfect voor elk lichaamstype. Onze stylisten geven u graag advies over hoe u in een jumpsuit stijlvol voor de dag komt.

Bekijk jumpsuits voor vrouwen
Rode jumpsuit voor dames in wikkelstijl met ceintuur, goedkoop | Blancheporte

Past een jumpsuit wel bij uw lichaamsbouw?

Jumpsuits zijn geschikt voor elke lichaamsbouw, van maat 36 tot 54! Ze verlengen uw figuur en passen prima in elke situatie.

Als u een royaal figuur heeft, adviseren wij u een gecentreerd model te kiezen. Jumpsuits combineren de vloeiende lijnen en verfijnde details die uw vrouwelijkheid prachtig accentueren. Bent u echter eerder klein van gestalte, vermijd dan ruim vallende modellen want daarin kunt u soms nog kleiner lijken. Kies voor een 7/8e snit. Die past beter bij uw lichaamsbouw laat uw lijn slanker uitkomen. Bent u juist iets groter? Geen probleem, dan zijn alle jumpsuits voor u gemaakt!

Zie de jumpsuits voor vrouwen

Uw jumpsuit matchen met accessoires?

Eigenlijk volstaat de jumpsuit op zich. U hoeft ‘s morgens dus niet te zoeken, gewoon uw jumpsuit aantrekken en u bent (bijna) klaar. Maar u kunt er natuurlijk wel accessoires bij dragen om uw look een extra vrouwelijk tintje te geven. Zo heeft u overdag een casual outfit, die u heel eenvoudig wat chiquer maakt voor 's avonds.

Bekijk de accessoires voor vrouwen

Met een ceintuur

Het is altijd een goed idee om uw jumpsuit te matchen met een ceintuur. Zo accentueert uw taille én uw mooie rondingen. Voor een meer zomerse look kunt u in plaats van een ceintuur een sjaal dragen die u rond uw taille knoopt!

Zie ceinturen voor vrouwen

Met sieraden

Een mooie ketting om uw decolleté te accentueren, een ring die aan uw handen pronkt… met sieraden kunt u uw outfit een elegante toets geven. Overdag kunt u discrete juwelen dragen en ’s avonds mag het natuurlijk iets geraffineerder.

Zie sieraden voor vrouwen

Welke schoenen passen bij een jumpsuit?
avec une combinaison ?

Een jumpsuit kan heel goed gedragen worden met hakken zoals pumps of sandalen met sleehakken. Die maken uw figuur slanker, zodat u nog vrouwelijker voor de dag komt. En een outfit voor elke dag matcht prima met sneakers of mocassins. Tijdloos en chic, meer hebt u niet nodig om u op uw gemak te voelen.

Zie de damesschoenen

Welke jas draagt u bij uw jumpsuit?

Het is perfect mogelijk om uw jumpsuit te combineren met een zwart of gekleurd jasje. Kies echter wel een kort model zodat uw taille beter uitkomt. En ga gerust voor een leren of denim jasje als u een glamour look wil. Dat staat prachtig! Trouwens, een jumpsuit in denim en een colbert vormen een schitterende mix, terwijl een vloeiende jumpsuit er geweldig uitziet met een jeansjasje.

De faux jumpsuit trend

Een faux jumpsuit is ideaal als u van boven en van onder niet dezelfde maat heeft. U kunt dan zelf de perfecte jumpsuit voor uw lichaamsbouw samenstellen met een bloes en een bijpassende broek. Bij Blancheporte vindt u tal van modellen, zowel effen als met motief. De faux jumpsuit is perfect omdat u die zelf afstemt op uw lijn en die beter laat uitkomen. Gegarandeerd een schot in de roos!

Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Wat aan te trekken als u klein bent?
Must-read! Wat aan te trekken als u klein bent?

Wat aan te trekken als u klein bent?

Voor iemand die kleiner is dan 1m60, is het vaak moeilijk om kleding met de juiste lengte te vinden. Maar, gedaan met die vooroordelen over wat u niet zou mogen dragen! Het belangrijkste is om uzelf een plezier te doen en outfits te dragen die u leuk...

Meer lezen...
Must-read! Zomerjurken: 6 modellen om dringend te shoppen
Must-read! Zomerjurken: 6 modellen om dringend te shoppen

Zomerjurken: 6 modellen om dringend te shoppen

Op zoek naar een nieuwe jurk om volop te genieten van het stijgende kwik? Korte jurk, lange jurk, gebloemde jurk, chique jurk… Onze lente-zomercollectie zit boordevol vrouwelijke juweeltjes, bedacht voor elk figuur van maat 36 tot 58. Uw kleerkast ...

Meer lezen...
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?
Must-read! Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Na een borstoperatie of mastectomie vereist het lichaam nieuwe aandachtspunten. Als u gaat zwemmen, voor medische redenen of gewoon voor het plezier, is de keuze van uw badpak of bikini belangrijk in uw genezingsproces en om de herstellende huid te b...

Meer lezen...
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?
Must-read! Welke kleding past bij een curvy figuur?

Welke kleding past bij een curvy figuur?

Een maatje meer is geen obstakel om er trendy bij te lopen: onze collectie is bedoeld om alle vrouwen te kleden van maat 36 tot 58. Als uw kleding goed zit en uw troeven mooi laat uitkomen, kan u voluit spelen met trends, kleuren en prints. Hier zijn...

Meer lezen...
Must-read! Welke bikini of badpak voor mijn figuur?
Must-read! Welke bikini of badpak voor mijn figuur?

Welke bikini of badpak voor mijn figuur?

De langverwachte zomer staat voor de deur… en dus steelt de damesbadmode 2024 de show voor een seizoen dat volledig in het teken staat van de zon! Zonnen in de tuin, genieten van het strand of het zwembad: stijl en comfort zijn een absolute must voor...

Meer lezen...
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?
Must-read! Welke cadeautips voor Moederdag?

Welke cadeautips voor Moederdag?

Mama, mamsie, plusmama, schoonmama… Al deze vrouwen, die ons nauw aan het hart liggen en ons omringen met hun liefde, verdienen de mooiste attenties op Moederdag. Om hen een plezier te doen, is een onvergetelijk geschenk altijd welkom!...

Meer lezen...