Colombine, la qualité tout simplement

het hele assortiment colombine :

Colombine 30 ans
Colombine 30 ans

Colombine® is dankzij u een befaamd merk van linnengoed geworden. U houdt van onze mooiste motieven, elegante afwerking, innovaties, en de fantastische kleurenkeuze voor uw interieur! De hoogwaardige kwaliteit voor deze prijzen, dat is ons verhaal. En u heeft dat verhaal geschreven. Colombine® is een merk uit Noord-Frankrijk, een traditioneel merk dat alles te danken heeft aan zijn trouwe klanten, aanhangers van de made with love by Blancheporte.

*gemaakt met liefde
Colombine 30 ans

30 jaar nagekomen verbintenissen:
een merk waarop u kunt vertrouwen!

Savoir-Faire
Savoir-Faire

Colombine werd 30 jaar geleden door de onderneming Blancheporte gecreëerd, en is thans dé referentie op gebied van linnengoed. Creativiteit, comfort en scherpe prijzen, dat is de kwaliteitsreferentie van Colombine! Dankzij zijn knowhow en zijn veeleisendheid mag het merk prat gaan op een uitstekende reputatie en een echte vertrouwensrelatie tussen het merk en zijn klanten. Een kwaliteit met tot 5 jaar garantie, dat is pas geruststellend!

> Ontdek de selectie
Savoir-Faires
Savoir-Faire

Keuze voor de beste prijs en
gegarandeerde kwaliteit!

Confort

Colombine breidt elk seizoen zijn collectie uit, geïnspireerd op de huidige trends en selecteert de meest geschikte materialen voor zijn nieuwe creaties. Beddengoed, innovatieve lakens, gordijnen, fauteuilhoezen en spreien… Iedereen vindt er zijn gading, dankzij de feilloos op elkaar afgestemde assortimenten: een grote verscheidenheid van kleuren, materialen, modellen en afmetingen voor een grote tevredenheid!

> Ontdek de selectie
Colombine 30 ans

De innoverende spirit van Colombine:
100% exclusieve creaties!

Originalité
Originalité

Alle modellen van Colombine zijn het resultaat van het talent van onze ontwerpers, gepassioneerd door huislinnen en die knap werk hoog in het vaandel dragen. Met Colombine mag u rekenen op duurzaamheid en stijl! U bent uniek en dat is uw merk ook! Laat u elk seizoen bekoren door onze unieke creaties, die inspelen op uw eigen smaak en wensen, waarbij constant gestreven wordt naar kwaliteit, tegen steeds lagere prijzen! Treed binnen in de ideeënwereld van Colombine en pluk de vruchten van onze passie om de magie in uw woning te herscheppen!

> Ontdek de selectie
Originalité
Originalité
X