Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Tot -50%* korting op onze badpakken voor dames !
Tot -50%* korting op onze badpakken voor dames !
Damesmode tegen -50%*
Badmode
voor elk
Elk huidtype hunkert naar een beetje UV. Voor de volgende uitjes naar het zwembad en het strand of om in de tuin te genieten van de zonnestralen, is onze collectie badmode net wat u nodig heeft.
Neem een frisse duik
Mode voor Grote Maten met -50%*
Nieuwigheden
Logo Isabella
Uw favoriete merk met kleding van maat 42 tot 58 is helemaal klaar voor de zomer. Soepele bloesjes en kleurrijke stoffen, exotische motieven die doen dromen, wijde en flatterende modellen… Om uw wensenlijstje volledig te kunnen afvinken, genieten ook de nieuwigheden van de -50%* aanbieding!
Gun uzelf meteen een pleziertje!!!
Tot -50%* korting op onze zomerjurken !
Tot -50%* korting op onze zomerjurken !
Damesmode tegen -50%*
Deze jurken
maken uw zomer
Een jurk is hét magische item van het seizoen, eentje waar we liefst het hele jaar mee pronken. En onze stylistes ontwerpen ze graag voor u! XXL-volume, gipsy getint, eenvoudig, gebloemd, geruit of gestreept… jurken naar uw zin vindt u hier!
Jurken voor elk
Wie weet zijn de sterren u gunstig gezind om
de Citroën C1 LIVE
TE WINNEN(1)
Waag uw kans!

Dames we <3 u!

#dames

Voor u, collecties die u sublimeren van maat 38 tot 58

+
#onderons

De blog Blancheporte ontcijfert voor u de trends en geeft u het woord

+
#creatie

Voor u originele co-creaties mode en woning

+
X