Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Ontdek de TV campagne
Ontdek onze web only nieuwigheden in dameskleding!
Ontdek onze web only nieuwigheden in dameskleding!
Damesmode
Web Only
nieuwigheden
Bijna zomer, met alle bijgaande pleziertjes. Laten we onze zomerstemming alvast bovenhalen met zuurtjeskleuren, herwerkte basics… voor stralende, summerproof silhouetten!
Vernieuw uw garderobe
Mode van maat 42 tot 58
Nieuwe webartikelen
Uw favoriete merk blijft eindeloos vernieuwen. Om de mooie dagen voluit te beleven, gaat het silhouet de flamboyante toer op, met ruime volumes en exotische motieven. Klaar voor de zomer?
Spot uw favorieten
Ons engagement
Postoperatieve
badmode
We stellen u met trots deze badpakken en bikini’s voor, afgestemd op de noden van alle dames die een borstoperatie hebben ondergaan. Praktisch om te dragen, mooi om naar te kijken, toegankelijk qua prijs. Een 100% vrouwelijke collectie.
Ontdek de collectie

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X