Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Nieuwe Herfstcollectie
Ontdek de nieuwe collectie herfst dameskleding
Fantasie, stijl, kleur… de nazomer verovert de garderobe en fleurt onze looks op met de laatste modetrends. De lage lanceringsprijzen zijn ronduit onweerstaanbaar!
Boost uw garderobe!
Ontdek onze upcycling capsulecollectie!
Ontdek onze upcycling capsulecollectie!
Limited edition
Het tweede leven
van onze producten
Dankzij een experiment hebben we kennis kunnen maken met upcycling, of hoe nieuwe materialen worden gerecupereerd om ze een nieuwe bestemming te geven. Een voor een producten die innoverend zijn qua vorm, vernuftig qua gebruik en mooi naar te kijken.
Shop de producten van morgen
Woning
Badlinnen
Waarom niet gaan voor wat extra zachtheid in huis nu de winter er zit aan te komen? Kies voor ons zachte cocooning badlinnen. Onze badmatten, badjassen en handdoeken zullen u in de watten leggen…
Zet in op zachtheid

Dames we <3 u!

#dames

Voor u, collecties die u sublimeren van maat 38 tot 58

+
#onderons

De blog Blancheporte ontcijfert voor u de trends en geeft u het woord

+
#creatie

Voor u originele co-creaties mode en woning

+
X