Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Collectie Mode & Woning
Uw
favorieten
U hield ervan, onze klanten kozen er massaal voor: ontdek de 100 bestsellers van de collectie! Ga ook overstag voor deze vaste waarden.
Bekijk alle bestsellers
Damesmode
Zomerschoenen
Laten we met lichte tred de zomer ingaan! Na flink wat te hebben afgestapt thuis, veroveren we gezwind het straatbeeld. Sandalen, teenslippers en espadrilles zetten de toon.
Leve de schoenen
Highlight
T-shirts
& topjes
Daar is de zomer en dus ook de nood aan lichte outfits! Profiteer van een uitzonderlijke korting van -50%* om heel wat kleurrijke T-shirts en topjes te scoren, opgevrolijkt met kant, macramé of een eye-catching decolleté… Zorg elke dag voor een streepje kleur!!
Shop de T-shirts

Dames we <3 u!

#dames

Voor u, collecties die u sublimeren van maat 38 tot 58

+
#onderons

De blog Blancheporte ontcijfert voor u de trends en geeft u het woord

+
#creatie

Voor u originele co-creaties mode en woning

+
X