Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Lente-Zomer
Nieuwe
Collectie
Mode voor Dames en Heren, Lingerie, Woning…
Een golf van nieuwigheden overspoelt uw site! Kom ontdekken wat dit seizoen uw hart sneller zal doen slaan en profiteer van gratis verzendkosten* op heel de nieuwe collectie!
Shop de Nieuwe Collectie
Ontdek de huislinnentrend "Het leven door een roze bril" in pastelkleuren
Ontdek de huislinnentrend "Het leven door een roze bril" in pastelkleuren
New Arrivals Decoratie
Het leven door
een roze bril
Wat is er nieuw bij de decoratie? Zachtheid, optimisme en creativiteit. Dompel u volledig onder in onze mooie trend en creëer een zen interieur…
Profiteer bovendien van de gratis levering*!
Bekijk alle nieuwigheden
Ontdek de kleuren van deze modecollectie Lente 2021: koraal, zwart & wit en ook blauw
De
trendkleuren
Dit zijn de seizoenstinten, gekozen door onze stylisten, die uw garderobe zullen doen blozen van plezier! Lentezacht, Romantisch Blauw of Optisch Zwart & Wit… Laat u inspireren door onze kleurenpaletten voor kleine prijsjes, met gratis verzending erbovenop*.
Speel met kleuren
Highlight Lingerie
Home
sweet home
Zich goed voelen thuis is nu belangrijker dan ooit. Zet dus voluit in op leuke homewear outfits boordevol zachtheid en stijl en profiteer tegelijk van de gratis verzendkosten*, zelfs op de nieuwigheden…
Leg uzelf in de watten

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X