Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Fashion Highlight
Ruitjes die
indruk maken
Ruitjes zijn niet weg te denken uit onze wintergarderobe, in toetsjes of als total look. Ze nemen uiteenlopende vormen en afmetingen aan en bespelen alle stijlen, van minimalistisch tot extravagant, voor een steeds verfijnde look.
Ga voor ruitjes
Ontdek onze collectie milieuvriendelijk wonen
Ontdek onze collectie milieuvriendelijk wonen
Vertrouwenskeurmerken
Verantwoord
Wonen
We zetten ons in voor een verantwoorde aanpak  die geeft om uw welzijn en ons milieu.  Gelabelde artikelen, gecertificeerde natuurlijke materialen,  nieuwe technologieën en vernieuwende samenwerkingen.  Laten we samen focussen op morgen…
Ontdek onze selectie
Lingerie Knowhow
Lingerie
gemaakt met passie
Wist u dit? Een beha bestaat gemiddeld uit 35 onderdelen en 60 naden. Bij Blancheporte is lingerie een traditie die ons nauw aan het hart ligt. Elke vrouw kan de perfecte beha vinden, tegelijk stijlvol en steungevend.
Vind uw perfecte beha
TE WINNEN*
3 aankoopbonnen van
150€
Ik speel!

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X