Profiteer van de solden op Blancheporte!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Mode en Woning
Uw favorieten
U hield ervan, onze klanten kozen er massaal voor… Ontdek de 100 soldentoppers uit onze collecties! En laat u zelf ook verleiden door deze vaste waarden.
Solden de slipjesbar: tot -80%* + Gratis* levering
Solden de slipjesbar: tot -80%* + Gratis* levering
Focus op lingerie
De slipjesbar
Elke ochtend het perfecte ondergoed bovenhalen: de beste manier om zich mooi en goed te voelen in elke outfit! Profiteer van de Solden en seizoenspromoties om uw lingerielades aan te vullen met mooie slipjes…
Bekijk alle slipjes
Fashion Highlight
De zomerbroek
Soepel, nauwsluitend of met bandplooien… De zomerbroek maakt het mooie weer! In 2021 kleuren vooral elegante, wijde broeken de trends, maar ook uw favoriete model is nog steeds van de partij… en tegen verlaagde prijs! Profiteer ervan.
Bekijk alle broeken

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X