Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Ontdek de nieuwe collectie dameskleding voor zomer tot -50%* korting
Ontdek de nieuwe collectie dameskleding voor zomer tot -50%* korting
Damesmode
Nieuwe
Zomercollectie
Kruidige invloeden, zoete kleuren, gedurfde prints… De zon laat opnieuw van zich horen en laat ons er allemaal vrouwelijk bij lopen! Dit seizoen zet de tropische inspiratie de toon, gaat de knitwear de lichte toer op en zijn de prijzen lichter dan ooit…
Leve de nieuwigheden!
Damesmode tegen -40%*
Lora Zellini
Lora Zellini, het merk dat niemand onopgemerkt laat. Als mode voor u een mix is van elegantie, verleiding en mooie stoffen, als u zweert bij trendy items die het verschil maken, als u zich graag laat opmerken… dan staat het merk Lora Zellini u op het lijf geschreven!
Ontdek Lora Zellini
Ontdek de zometrends huislinnen tot -40%* korting
Ontdek de zometrends huislinnen tot -40%* korting
Huislinnen tegen -40%*
De
zomertrends
De woning maakt zich op voor de zomer en zet haar deuren wagenwijd open. We halen heldere kleuren en gedurfde prints in huis die ons ’s avonds in slaap wiegen en onze dagen opfleuren. Mix en durf… decoreren is een spel!
Bekijk de selectie

Dames we <3 u!

#dames

Voor u, collecties die u sublimeren van maat 38 tot 58

+
#onderons

De blog Blancheporte ontcijfert voor u de trends en geeft u het woord

+
#creatie

Voor u originele co-creaties mode en woning

+
X