Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Feestoutfits
Al wat
blinkt
Laten we ons volledig meevoeren door de kerstsfeer!! Pailletten en Lurex® gaan hand in hand om onze garderobe een feestelijk tintje te geven. De feesten komen eraan, tijd om te fonkelen als een echte ster!
Schitter erop los
Découvrez notre boutique d'idées cadeaux pour Noël
Découvrez notre boutique d'idées cadeaux pour Noël
De kerstboetiek tot -60%*
Geschenkideeén
voor elk
Profiteer van de kleine prijsjes om Kerstmis voor te bereiden en toch uw budget in toom te houden! Snuister rond in onze boetiek met leuke, nuttige of verleidelijke cadeautips voor al uw geliefden. Haal de kerstmagie boven!
Maak iemand blij voor kleine prijsjes
Feestdecoratie
De magie
van kerst
Een mooie tafel, fonkelende lichtjes, sprookjesachtige figuren… wij zijn al helemaal in kerststemming. Profiteer van onze kleine prijsjes om heel uw woning in de kerstsfeer onder te dompelen.
Haal de kerstmagie in huis
TE WINNEN*
3 aankoopbonnen van
150€
Ik speel!

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X