Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Caleçons, lingerie homme et femme : découvrez notre collection La vie est Belt
Caleçons, lingerie homme et femme : découvrez notre collection La vie est Belt
Cadeautips
Mooie en verantwoorde
boxershorts
We hebben deze collectie boxershorts voor hem en haar ontworpen met La Vie Est Belt, een geëngageerde start-up uit de buurt. De stoffen zijn afkomstig van onze vorige collecties, de modellen met liefde genaaid en gemaakt in Roubaix.
Doe een betekenisvol geschenk cadeau
Lingerie
Kies voor
Frans fabricaat
Laat u verleiden door dit gamma, 100% gemaakt in de regio Hauts-de-France. Een goed zittende en comfortabele collectie uitgevoerd in katoen met ‘Oeko-Tex®’-label dat zorgt voor uw welzijn. Onweerstaanbare, tijdloze items.
Leve Made in France
Ontdek onze upcycling capsulecollectie!
Ontdek onze upcycling capsulecollectie!
Experiment
Het tweede leven
van onze producten
En 2020 hebben we geëxperimenteerd met upcycling, of hoe onze onverkochte items nieuw leven worden ingeblazen aan de hand van lokale productie. Stuk voor stuk artikelen die innoverend zijn qua vorm en vernuftig in gebruik.
Ontdek de collectie

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X