Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Damesmode
Badmode
voor elk
Deze zomer meer dan ooit snakt onze huid naar een dosis vitamine D! Bij het water, op het gazon of door het venster laat ze zich maar al te graag van haar mooiste kant zien. En dat komt goed uit: de badpakken en bikini’s komen boven water met tot -50%…
Neem een duik!
Profiteer van -50%  op de collectie Woning
Profiteer van -50%  op de collectie Woning
Woningcollectie
De Woning in
een fris jasje
Van al dat thuisblijven zin gekregen in vernieuwing? Dit is hét moment om met uw deco-ideetjes aan de slag te gaan! Kussens, lakens en zetelhoezen hebben heel wat onweerstaanbare aanbiedingen tot -50% in petto!!
Leve de kleine deco-prijsjes!
Damesmode
Het betere
benenwerk
Zet uw beste beentje voor! Gooi die benen bloot en laat ze mooi tot hun recht komen dankzij deze selectie zwierige rokjes en shorts die gaan tot -50% om uw zomer op te fleuren!
Oh, mooie benen

Dames we <3 u!

#dames

Voor u, collecties die u sublimeren van maat 38 tot 58

+
#onderons

De blog Blancheporte ontcijfert voor u de trends en geeft u het woord

+
#creatie

Voor u originele co-creaties mode en woning

+
X