Wat aan te trekken bij warm weer? 5 niet te missen tips

  • Louise, Mode redactie
  • 14 juni 2023 Louise, Mode redactie

5 Gouden tips

Naarmate het kwik stijgt, wordt het moeilijker en moeilijker om een outfit te vinden waarin we ons goed voelen. Lichte materialen, heldere kleuren, wijde modellen… Er bestaan verschillende eenvoudige oplossingen om deze zomer de warme temperaturen en hittegolf het hoofd te bieden. We vertellen u er alles over.

Bekijk de verfrissende selectie
Uitlopende damesjurk in effen geel jerseytricot, goedkoop | Blancheporte

1
Zet in
op naturel

Frisse en ademende, natuurlijke materialen als linnen, katoen, tetrastof of een mix van viscose en linnen zijn ideaal wanneer de temperaturen hun hoogtepunt bereiken. Katoenen T-shirt, linnen broek, jurk in een mix van katoen en linnen… Stuk voor stuk maken ze u het leven een pak makkelijker tijdens de zomer.

Bekijk de damesmode

2
Ga voor
wijde en
soepele modellen

Hoe meer nauwsluitend een kledingstuk, hoe meer het de huid belet om te ademen en hoe warmer we het hebben. Bij grote hitte gaan we dus voluit voor lichte en soepele modellen om de lucht te laten circuleren. Hét moment bij uitstek om uw favoriete lange jurk uit de kast te halen… Of om te kiezen voor een jumpsuit op maat!

Bekijk de damesmode

3
Kies
voor lichte
kleuren

Zwart of marineblauw bewijzen de huid zeker geen dienst wanneer het erg warm is: ze absorberen de warmte en de zonnestralen. Lichte kleuren weerkaatsen dan weer de warmte. Ruil uw marineblauwe bloes dus in voor een lichte bloes en uw zwarte jurkje voor een witte jurk.

Bekijk de damesmode

4
Hou
het plat

Wanneer het erg warm is, is het natuurlijk ideaal om de voeten bloot te laten. Maar zoals u weet, hebben onze benen soms de onhebbelijke gewoonte om op te zwellen door de warmte… Blijf dus weg van hakken en geef de voorkeur aan platte sandalen of espadrilles voor meer comfort.

Bekijk de zomerschoenen

5
Werk af met
de juiste accessoires

Zonnebril, hoed, sjaal geknoopt in het haar… We gaan voor accessoires die ons beschermen tegen de zon en de warmte. Juwelen zijn dan weer af te raden omdat ze de neiging hebben om te kleven aan de huid.

Zo, u bent helemaal klaar om de hitte te trotseren!

Bekijk de accessoires
Deze artikelen zijn ook interessant voor u
Must-read! Op naar een meer verantwoorde mode
Must-read! Op naar een meer verantwoorde mode

Op naar een meer verantwoorde mode

Houden van mode en er tegelijk een meer duurzame twist aan geven, dat kan. Onze creators en designers gaan elke dag opnieuw op zoek naar oplossingen voor een meer eco-verantwoorde mode die creatief omspringt met nieuwe en hernieuwbare grondstoffen. H...

Meer lezen...
Must-read! Welke beha na een borstoperatie?
Must-read! Welke beha na een borstoperatie?

Welke beha na een borstoperatie?

Met een jarenlange expertise als lingeriespecialist op zak en oog voor de verlangens van onze klanten hebben we een gamma postoperatieve beha’s ontwikkeld.   Onze klanten met borstkanker en de ontmoeting met specialisten waren voor ons een drijfveer ...

Meer lezen...
Must-read! Welke laarzen voor brede kuiten?
Must-read! Welke laarzen voor brede kuiten?

Welke laarzen voor brede kuiten?

Wie winter zegt, zegt laarzen! Alleen is het met brede kuiten niet altijd eenvoudig om het juiste paar te vinden. Bij Blancheporte is het onze missie om schoenen te maken voor elke vrouw, ongeacht uw vormen en maten. Onze schoenexpertes delen dan ook...

Meer lezen...
Must-read! Welke schoenen te dragen met een jurk?
Must-read! Welke schoenen te dragen met een jurk?

Welke schoenen te dragen met een jurk?

en we maar niet genoeg! Lang of kort, in bohemian stijl, chic of grafisch… We dragen ze het hele jaar door en bij elke gelegenheid. Wanneer we een jurk dragen, spelen de schoenen een belangrijke rol als finishing touch: ze maken uw look helemaal af e...

Meer lezen...