Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Fashion highlight
Badmode
Bijna tijd voor flink wat zon en waterpret! Maak uw strand- of balkongarderobe summerproof en duik in onze collectie, op zoek naar hét badpak- of bikinimodel dat u deze zomer zal doen stralen.
Ontdek alle badmode
Ontdek onze nieuwigheden in dameskleding!
Damesmode
Web Only
Nieuwigheden
Zwierige jurken, zuurtjeskleuren om van te snoepen… de Lente klopt aan de deur van uw garderobe! Haal een van deze 100 onweerstaanbaar vrouwelijke en vrolijke items binnen voor kleine prijsjes!
Ontdek alles
Metallic Trend
Schitterende
schoenen
Laten we dit jaar meer dan ooit gaan voor een schitterende look van kop tot teen! Boots, derby’s en sneakers kiezen voor metaal en pailletten om de show te stelen. Een trend die al uw outfits dat extra tikkeltje stijl geeft…
Schitter erop los
Online nieuwigheden
van maat 42 tot 58
Geef u meteen over aan deze mooie mode-ideetjes die uw hart sneller zullen doen slaan! Prachtig silhouet, schitterende stijlhellip; Uw merk Isabella laat elke vrouw meer dan ooit stralen, van maat 42 tot 58
Laat u ook verleiden

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X