Damesmode, lingerie en huislinnen voor een zacht prijsje!
Welkom bij Blancheporte! Wij kleden elk damessilhouet van maat 36 tot 58 met hedendaagse en vlotte outfits. Qua lingerie houden we vol passie onze kennis in korsetterie levendig… Met modellen in fris katoen of mooie kant komen we tegemoet aan alle verlangens en behoeften op vlak van steun. Voor het huislinnen is alleen het beste goed genoeg om uw interieur te restylen voor kleine prijsjes: onze trendy decoratie- en woningcollecties zullen met hun originele motieven of bijpassende effen items dan ook zeker in de smaak vallen.
Happy Shopping
Lingerie x Woning
voor miniprijsjes
Onze woning- en lingeriestylistes hebben hun talenten gebundeld om harmonieuze en speelse combinaties te verzinnen. Een nachthemd afgestemd op uw dekbedovertrek? Een pyjama in de kleuren van uw bed? Combineer erop los!
Ontdek de mixen
Happy Shopping
Mooie topjes
voor kleine prijsjes
Met bloemetjes, ruitjes, stippen of strepen maken de topjes zich op voor de zomer, om onze seizoenslooks op te fleuren. Voor welk motief gaat u?
Motieven boven!
Bekijk onze collectie beddengoed en accessoires !
Bekijk onze collectie beddengoed en accessoires !
Happy Shopping
Actie beddengoed
voor verlaagde prijzen
De Happy Shopping is de gedroomde gelegenheid om uw bed in een nieuw jasje te stoppen voor kleine prijsjes… Hoofdkussens en lakens liggen op u te wachten met een maximum aan kortingen!
Profiteer ervan!
Happy Shopping
Bestemming zee
in promotie
Omdat we houden van die soepele en kleurrijke kleding die vakantie ademt en waarvan de zakken steeds enkele korreltjes zand meedragen… Welke outfit om te luieren op het strand?
Ontdek alles

Dames we <3 u!

ONTWERPER
VAN COLLECTIES

Vanuit ons stijlbureau in Tourcoing

+
GEËNGAGEERD
BEDRIJF

Ontdek onze meer verantwoorde aanpak

+
CREATIEVE
IMPULS

Cocreaties die inspelen op al uw verlangens

+
X