<< RETURN
Geschenk...
Uw isothermische rugzak
van Kappa
Verstelbare schouderriemen, rug met schuimvoering, 2 pofzakken opzij, groot isothermisch  vark, netvak met rits, grote inhoud!

en bovendien

-15 aangeboden(1) vanaf 30€ aankopen

(1) Aanbieding geldig één maal en gedurende 1 maand bij een aankoop vanaf 30€ op de website en de catalogus Lente-Zomer 2019, exclusief verzendkosten. Het bedrag van de korting wordt op het moment van uw bestelling naar verhouding gespreid over elk van de artikelen. Indien u een of meer artikelen van uw bestelling terugstuurt of annuleert, betalen wij de effectief betaalde prijs terug, ongeacht het aantal artikelen dat u houdt. Het aanbod zal niet opnieuw worden berekend. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding. Voor de artikelen met dit sterretje * geldt geen enkele korting met voorrechtcode.

(2) Aanbieding geldig 1 maand voor elke bestelling. Isotherme rugzak. Afm.: 44 x 28 x 21 cm. Isotherme binnenbekleding in aluminiumkleur. Indien uw geschenk niet meer beschikbaar is, verbinden wij ons er toe u een voordeel of een geschenk van dezelfde of hogere waarde aan te bieden.

X