<< RETURN

Badpakken zomer 2018

Badpakken zomer 2018: 4 te spotten trends.

De vakantie nadert met rasse schreden, tijd om uw badkleding voor te bereiden. Onze stylistes hebben de 4 essentiële strandtrends van deze zomer voor u ontcijferd…

Spot naar hartenlust!

De Tropische

Houdt u ervan opmerkelijk uit de hoek te komen? De tropische trend is voor u zomerproof. Weelderige motieven en exotische kleuren voor een uitbundige vrouwelijke uitstraling…

Badpakken, bikini’s en tankini.

De Effen en de Tweekleurige

Wilt u uw vormen en uw silhouet benadrukken? Met onze effen badpakken zit u helemaal goed. Bewonder de uitgekiende modellen en laat u bekoren door de steungevende en flatterende details… Steel de show! Badpakken, bikinibeha’s, bikinibroekjes naar keuze.

De Gebloemde

Verlangens naar een romantische zomerlook? Kies volop voor de fleurige badmode, bezwijk voor onze exclusieve motieven, en flaneer de hele zomer lang in stijl. Badpakken, bikini’s, tankini en rokje.

De Grafische

U laat u niet graag in badpak zien? Vertrouw op onze grafische creaties, de echte bondgenoten van de zomer. Sculpterende pasjes, afslankende banen opzij, bedekkende topjes… Duik zonder complexen! Badpakken, bikini’s en tankini.

X