<< RETURN

Tenues de cérémonie

CEREMONIEKLEDING

Wees de zelfverzekerde uitgenodigde gast.

Met de lente in aantocht is het seizoen van bruiloften, doopfeesten en andere geklede feestelijkheden aangebroken…

Klaar om u mooi en goed te voelen zonder fashion faux pas voor de D-dag?

Stralend en gewaagd

Onze outfits vergezellen uw glimlach en uw tophumeur, en wedijveren met schitterende details. Decolleté met stroken, asymmetrische mouwinzet, verbluffende kleuren… laat zien wat u waard bent!

Zeg ja tegen herziene klassiekers

Vous préférez investir dans un modèle intemporel ? Nous avons revisité nos jolis basiques pour leur donner une touche inoubliable…

Love rock and roll

Gaat uw voorkeur uit naar een steeds eigentijds model? We hebben onze mooie basics restyled om ze een onvergetelijke touch te geven…

Verfijning voor alles

Laat u nooit iets aan het toeval over? U zal bekoord zijn door de elegante details uitgewerkt door onze stylistes, zodat elke dag de mooiste van uw leven wordt.

Dans en swing

… en fuif tot in de vroege ochtenduurtjes. Onze jurken met split, stroken, laag uitgesneden en toch steeds onberispelijke halslijn, zijn ontworpen om samen met u deze fantastische momenten te beleven.

Ga voor de natuurlijke chic

Voor de feestelijke gelegenheden die de terugkeer van de zonnige dagen aankondigen, wat is er beter dan zich te kleden in de kleuren van de lente? Met bloemenprints en natuurlijke tinten bent u helemaal party proof!

X