<< RETURN

Nouveautés mode EXCLU WEB

5 originele merken, 150 onweerstaanbare nieuwigheden… de zomermode straalt!

Exclusieve Blancheporte creaties of eregast merken schakelen over naar de zomertijd. De huid wordt subtiel ontbloot, de kleuren inspireren en de nieuwe motieven vieren hoogtij.

Al uw wensen naar nieuwigheden worden vervuld!

Een sensuele en nomadische mode, een ode aan uw vrouwelijkheid. Laat u meevoeren naar nieuwe horizonten, tedere tinten of tropische prints en streelzachte materialen.

Soepele bloesjes, huidminnende topjes… zet uw vrouwelijke troeven in de kijker.

Het merk dat kleur bekent! Omdat de mode ook een weerspiegeling is van onze stemmingen en gemoedstoestanden, ontwikkelt Blancheporte een sprankelend kleurenpalet voor alle vrouwen.

Jurkjes, bloesjes en tunieken met onvergelijkbaar draagcomfort om elke dag van te genieten.

Spectaculaire prints en natuurlijk elegante modellen. Trakteer uzelf op een kledingstuk in schitterende zomerse kleuren om te sublimeren als een zonnestraal! Lange jurken, luchtige tunieken en soepel vallende bloesjes maken furore.

ExtraBelle, de mode zonder complexen voor curvy en volslanke vrouwen. Flatterende naden en uitgekiende modellen, met details die het verschil maken… en verrassende, exclusieve prints.

Uitgesneden blouses en lange tunieken die uw garderobe van het seizoen pimpen.

Het merk met hoog glamourgehalte voor assertieve vrouwen, die bewust weten hoe ze hun verleidingstroeven kunnen uitspelen. Een geraffineerde mode met tal van verfijnde en ultravrouwelijke details…

Elegante combinaties, jurken en blouses gespot op de zomercatwalk.

X