<< RETURN

Colors and Co,
het merk van Blancheporte dat de mode in kleur viert!

Omdat de mode ook de weerspiegeling is van onze stemmingen en gemoedstoestanden, ontwikkelt Blancheporte een kleurenpalet voor alle vrouwelijkheden. Welke kleurentrends van dit seizoen zullen elke dag de toon aangeven van uw outfits?
Overzicht van de kleurenscala’s van het seizoen…

De minerale kleuren 

Geïnspireerd en inspirerend, de diepte van het scala minerale kleuren is onuitputtelijk. Een mooie variatie van blauw, groen, aqua en kobalt, aan te vullen in heel uw zomergarderobe. Combineer ze onderling naar hartenlust voor het samenstellen van een subtiele look in twee kleuren.

 

De vitaminekleuren 

Sprankelende zuurtjestinten, de look boosters bij uitstek, veroveren onze garderobe! Broek in ananaskleur, citroengeel topje, zonovergoten jurk… draag deze bruisende must-have items dit seizoen naar believen.

De sorbetkleuren 

Koraal, perzik, poederroze, oranje… ze geven elke outfit een pittige en charmante uitstraling. Perfect voor de topjes (hemd, T-shirt, bloes), deze kleuren flatteren de teint en pimpen uw humeur. Om eindeloos met een lichte make-up te dragen.

De paarse kleuren 

Warm, intens en mystiek, deze tropische tinten geven uw garderobe een uitgesproken elegante toets. Ultra violet, de nieuwe zwarte, diepere en barokke kleur, staat prachtig op een lange rok of een onberispelijk vallende broek. Een schitterende kleur voor donkerharige en roodharige vrouwen, eerder te dragen in onderstuks bij vrouwen met blond haar.

De idyllische kleuren 

Meer dan ooit vindt de mode zijn oorsprong in de natuur. De verlangens naar verfrissende uitjes weergalmen in de zomeroutfits in de vorm van een bladgroen T-shirt, een graskleurige broek en jade getinte jurken… Te doseren naargelang uw teint en uw haarkleur, voor een echte lente-ontwaking!

X