<< RETURN

Nieuwigheden linnengoed

Lente‑Zomer 2018: wat is er nieuw in huis?

Dit seizoen maakt Blancheporte meer dan ooit aanspraak op haar status als expert in Linnengoeg. Ontwerper van exclusieve motieven, ontluiker van emoties, opwekker van verlangens… en van een tophumeur!

Immers, wat is er leuker dan een nieuw exclusief motief, gedessineerd door Blancheporte, in huis te halen dat uw interieur zal opfleuren?

Verkenning van de nieuwigheden die op u wachten…

Ontwerper van een goed humeur

Het linnengoed van Blancheporte is uitgedacht om emoties te ontluiken, met als onze favoriet een tophumeur! Onze stylistes, experts in kleuren, brengen ze aan in aantrekkelijke en sprankelende assortimenten. U heeft de keuze uit niet minder dan 18 effen kleuren. Zo kan u uw lakens, kussenslopen en dekbedovertrekken naar believen mixen en matchen! Laat u ook in vervoering brengen door onze motieven, zoals de droomzoete bloemenprints… Tropisch of romantisch, bloemen en bladeren overstelpen dit seizoen de inrichting van uw slaapkamer en creëren een ontspannende en weldoende sfeer. Ook de op reizen geïnspireerde prints nemen u heel ver mee naar verrassende kleurexperimenten. En, welke bestemming heeft u voor uw nachten voorzien?

Verkenner van de trends

Onze stylistes snuiven de laatste rages op en brengen de opkomende trends aan doorheen hun collecties. Dit seizoen zal u zich helemaal laten verleiden door de comeback van het donsdeken, het decoratieve comfy item bij uitstek, alsook door de alom aanwezige schattige pompons en vrolijke bloemenprints… Het oog voor detail en de uitgekiende afwerking toveren uw slaapkamer om in een ruimte waar u aangenaam in kunt vertoeven en dromen.

Uitlokker van comfort

Het innerlijke geluk, dat is ook een scala van deco-accenten waarbij aan kwaliteit niet wordt ingeboet. Verduisterende gordijnen die tegen het licht beschermen, kleurrijke voilegordijnen, praktische tafellakens in vrolijke tinten, mooie droogdoeken…

Er zijn duizend-en-een manieren om van uw woning een gezellige cocon te maken.

Ontwerper van (co)creaties

Om steeds te beantwoorden aan de verlangens van onze klanten, hebben we samen met hen Capsulecollecties gecreëerd geïnspireerd op hun gedeelde ideeën. U vindt er onder andere de kussens Mambo Paradijs, Tuin van de dichter en Weelderige planten, ontsproten uit deze mooie samenwerking. Ontdek tevens de deco-trends van het seizoen, handige weetjes om voor kleine prijsjes nieuwe toetsen in uw inrichting aan te brengen!

X