<< RETURN

De mode van Blancheporte met Aurélie Giòt van de modeblog CiaoBella

       In afwachting van de ontdekking van haar Collectie op 19 september, maak kennis met Aurélie van de blog Ciao Bella:

“Al heel jong, terwijl de kleine meisjes prinsessen en feeën tekenden, bracht ik mijn tijd door met het dessineren van jurken, kostuums en blouses. Ik speelde niet met de poppen, ik was de styliste van de poppen. Een van mijn grootste pleziertjes was mijn tante Angela helpen in haar naaiatelier wanneer ik in de zomer naar Italië vertrok. Ik hield van de samenkomst in september, wanneer ik samen met mijn tante en mijn oma de postorderverkoopcatalogi mode en woning uitpluisde. Mijn droom was de mode en liet me niet los totdat een van mijn leraren mijn droom verbrijzelde, toen we het op een dag over onze toekomstdromen hadden en hij me duidelijk maakte dat, gezien mijn sociale status, ik geen te gekke plannen moest smeden en dat het beter was dat ik uitkeek naar een “redelijk” beroep. Dus liet ik mijn droom in een hoekje van mijn hoofd achter.

       Waarom vertel ik jullie dit verhaal, mijn verhaal? Omdat het leven vaak vol verrassingen zit en door vandaag deze collectie samen met Blancheporte te ontwerpen, bied ik jullie heel mijn hart, al mijn verlangens, alle dromen van dat kleine schoolmeisje aan. Ik ben trots op elk item, dat een mix is van mijn genen en deze van Blancheporte. Laat nooit niemand jullie overtuigen om “redelijk” te zijn. Al zijn jullie dik, slank, klein, roodharig, blauw of geel, laat niemand jullie overtuigen om jullie droom op te geven. Wees LEVENDIG, wees UZELF!

       Heeft u zin om dat aansluitende jurkje te dragen dat u vroeger nooit zou hebben durven aantrekken, DOE HET! Droomt u ervan om dat rugdecolleté te proberen, DOE HET! Wilt u dat kleine gele bloesje kopen, DOE HET!

       Deze collectie is voor u gemaakt, om uzelf plezier te doen, om met de mode te spelen en ik hoop met mijn hele hart dat ze u zal bevallen.”

Aurélie Giòt
> Afspraak op de site op 19 september
X