<< RETURN

Colombine

30 jaar vertrouwen

Blancheporte creëerde 30 jaar geleden zijn linnengoed huismerk om zijn knowhow toe te passen en de bekende traditie van de onderneming verder te zetten. Elk jaar werken onze stylistes huislinnen collecties uit waarbij één enkele belofte wordt nagekomen, namelijk originaliteit en kwaliteit bieden voor lage prijzen. Elke generatie van onze klanten vindt zijn gading in het bedlinnen, de textiel inrichting en het badlinnen van Colombine®.

Veeleisendheid & kwaliteit

Als expert speelt het team Colombine® in op uw wensen en behoeften om hoogwaardige collecties tegen betaalbare prijzen te ontwerpen en uit te werken. Het team selecteert de beste fabrikanten, bouwt vertrouwensrelaties op bij het opvolgen van elke uitwerkingsfase en garandeert u een onberispelijke kwaliteit. Het lastenboek wordt bij elke fase strikt nageleefd: weefproces, afdrukkwaliteit, kleurechtheid, afwerking en confectie.
Resultaat: katoen wasbaar op 90°C voor een lange duurzaamheid.

19 creatieve kleuren

Dankzij ons effen kleurenpalet, geprezen door onze klanten, kunt u eindeloze variaties creëren volgens uw wensen en verlangens. Combineer ze met ons uitgebreid aanbod van verschillende motieven en laat uw creativiteit de vrije loop. Pimp uw inrichting en ontpop uzelf in alle vrijheid tot binnenhuisontwerpster. Wasechte kleuren, dicht weefsel en verfijnde afwerking.

Een eindeloos assortiment

Kleuren, materialen, afmetingen… Colombine® biedt tal van mogelijkheden! Om uw interieur een nieuwe uitstraling te geven, maak uw keuze uit onze talrijke creaties van prints en motieven en aarzel niet om verschillende stijlen te combineren. Katoen, flanel, zeildoekstof of jersey… kies uw favoriete materiaal om uw woning in een nieuw kleedje te steken. U vindt ons assortiment in uitzonderlijke afmetingen! Extra-large dekbedovertrek, hoeslaken met diepe hoeken of voor gelede bedbodem… slaap zoals u dat wenst in Colombine®.

Exclusieve ontwerpen

Colombine® volgt elk seizoen de woontrends op voor uw toekomstige decoratieve inrichting. Illustrators en ontwerpers werken nauw samen om deze originele en exclusieve stijl aan de collecties te verlenen die u nergens anders zal vinden. Laat u meevoeren door alle inspiraties van ons assortiment, van verfijnde romantiek naar eigentijds kleurrijke ontwerpen.

HET ASSORTIMENT COLOMBINE®

Ontworpen om elke kamer van uw woning te kleden, het volledige assortiment van Colombine® wacht op u op de site. Afmetingen, afwerking, wasvoorschriften en garanties… Wij vertellen u alles!

X