<< RETURN

Modetrends Lente‑Zomer 2018

Trends van het seizoen

Modetrends Lente‑Zomer 2018: voor welke trends zal u bezwijken?

Zooals elk seizoen ontcijferen onze stylistes voor u de essentiële modetrends van uw garderobe.

Kleuren die u zullen betoveren, modellen die u zullen sublimeren… en de modieuze accenten die het verschil zullen maken

Ziehier de trends handleiding.

Modetrend nummer 1: Nieuwe Horizonten

Dit authentieke thema doet ons denken aan vakantie en herwonnen vrijheid. De nieuwe horizonten roepen sterke beelden op: ontspannen uitstapjes aan zee, azulejos van Portugal, Indische kasjmier, tie and dye uit Californië…

Zoveel inspiratiebronnen die u terugvindt in de collecties en die u elegant in de stad of casual tijdens uw vrije tijd kunt dragen.

Les tunieken en blouses met feel-good effect zijn naar hartenlust te combineren met witte basics en de onmisbare jeans van de zomer.

Een zorgenvrije thematiek vol frisheid en sprankeling!

Modetrend nummer 2: Andalusisch Rood

Een allure mét stijl! Invrouwelijk, geïnspireerd op de flamenco, Spanje en Buenos Aires, de isla bonita-look is een vurige uiting van dolle vreugde en het plezier om zich mooi aan te kleden.

De kleurharmonieën zijn schitterend: vermiljoen, bloedoranje en karmijnrood staan prachtig bij diep zwart.

De betoverende jurken zijn opgesmukt met bedrukte voiles, de schouders van de blouses worden ontbloot, en de stroken zijn alom aanwezig… De isla bonita belooft een sensatievol seizoen!

Modetrend nummer 3: Military Chic

Een casual chique stijl die stoutmoedig de militaire codes en het bewuste vrouw-zijn mixt. Te combineren met bijpassende rustige kleuren zoals kaki en roze, en te boosten met grafische lijnen.

Om de codes te doorbreken gaan we voor soepele materialen: vloeiende combishort, lange plissérok.

Ga voor deze geslaagde total-looks, en pimp vrolijk de militaire kleuren met verfijnde details: borduursels, bloemenprints, contrastbiesjes… Een stijl met eindeloze mogelijkheden!

X