<< RETURN

3 PONCHO’S / 3 STIJLEN

De topper van de winter, gezien in alle magazines… Hoe draagt u de poncho?

> rock look > urban stijl > casual stijl

ROCK LOOK
Mooi en rebels? Ruil deze winter uw perfecto jasje voor een grafische en warme poncho. Combineer hem met uw favoriete kleding: een mooi aansluitende slimjeans, boots met gesp en een denim blouse. Vergeet niet uw loose vallende muts om deze gewaagde look helemaal af te maken!

> De hele selectie zien

URBAN STIJL
De poncho met asymmetrische snit en mooie afwerking met franjes is het vrouwelijke item bij uitstek. Ga voor de verleidelijke look van de seventies: combineer de poncho met een flare jeans, een soepel vallende blouse, een bindceintuur en laarsjes in camel kleur... Pimp uw polsen met enkele leuke armbanden.

> De hele selectie zien

CASUAL STIJL
Voor een ongedwongen en elegante uitstraling. De poncho is uw ideale bondgenoot tijdens uw vrijetijdsactiviteiten… Draag hem boven een jeans met hoge taille, een coltrui en een paar sneakers en geniet van uw bewegingsvrijheid dankzij de ruime snit in comfortabel tricot. Wandelen in het bos of lezen bij de open haard, u zal uw poncho niet meer willen uittrekken… Met een paar mooie lange handschoenen verfijnt u helemaal uw casual chique look.

> De hele selectie zien
X