<< RETURN

BEDLINNEN: MIX EFFEN KLEUREN EN PRINTS!

Decoratieve effen tinten en creatieve prints.
Combineer ze naar hartenlust en verander de sfeer in uw kamer.

PITTIG ONTWAKEN IN EEN SCANDINAVISCHE INTERIEURSTIJL

De grafische bedsets in zwart en wit zorgen voor een energieke uitstraling in het effen kleurenpalet van Blancheporte. Een vleugje geel of elektrisch blauw geven uw bedset extra schwung.

> De bedrukte bedset zien > De effen bedset zien

ROMANTISCHE KAMER ZOEKT DECORATIEVE ACCENTEN

Geef uw romantische bedset een nieuwe uitstraling en combineer het geheel met een modieuze taupe kleur, gebloemde of bedrukte kussenslopen en een dekbedovertrek in een trendy grijze tint.

> De bedrukte bedset zien > De effen bedset zien

18 KLEUREN TE MIXEN NAAR BELIEVEN

Het Linnen van Blancheporte, dat is vooral het mixen en matchen van 18 effen kleurnuances! Zin in zachtheid? Meng Indisch roze, parelgrijs en lavendel. Nood aan pittige ochtenden? Ga voor taupe grijs, geel en oranje. Wilt u avontuurlijke dromen? Combineer laguneblauw, oceaanblauw en anijsgroen. Aan u de keuze!

> Alle effen kleuren zien

Het effen en bedrukte bedlinnen van Blancheporte wordt u aangeboden in een uitgebreid gamma van bedsets die u zelf kunt samenstellen: gebloemd, etnisch of grafisch dekbedovertrek, effen hoeslaken of bedrukt laken, al dan niet contrasterende kussenslopen en peluwslopen… Alles is mogelijk om uw bed een persoonlijke uitstraling te geven!

X