<< RETURN

Inrichting : Geef uw woning een nieuwe look voor kleine prijsjes!

De beste inrichtingsconsulentes bevestigen het: het is onnodig te gekke bedragen te besteden om uw woning in een nieuw kleedje te steken! Vernieuw uw interieur met een dosis gezond verstand, enkele handigheidjes en de decoratieve artikelen van Blancheporte tegen kleine prijsjes…

KAMER : EEN NIEUWE LOOK IN 4 STAPPEN

Om uw kamer te vernieuwen zonder de hele inrichting te veranderen, volg de slimme adviezen tegen lage prijsjes.

Hoofdeinde Blancheporte

1. VOORZIE EEN HOOFDEINDE

Esthetisch en comfortabel, het hoofdeinde springt in het oog en smukt uw bed op. Een goede reden om voor deze deco-tip voor een laag prijsje te kiezen. In makkelijk te combineren kwaliteitsvol textiel, het hoofdeinde maakt indruk in uw kamer.

> Het hoofdeinde zien
Hoofdeinde Blancheporte

Gordijnen & Kussens

2. KLEED UW RAMEN

Luchtige voilegordijnen om het licht te dimmen of zware gordijnen om uw intimiteit te vrijwaren… Voor een design inrichting, kies voor super trendy rolgordijnen of draadgordijnen.

Gordijnen Gordijnen Blancheporte > de voilegordijnen en gordijnen zien

3. VERDOEZEL DE GEBREKEN

De bedrok, de budgetvriendelijke decoratieve oplossing bij uitstek, om een verouderde bedbodem te verbergen zonder het bed te veranderen! Bij Blancheporte vindt u deze elegante en praktische bedrok met opbergvakken.

> De bedrok zien
Bedrok met opbergvakken Blancheporte

Kussensloop in boutis

4. CREËER EEN COMFORT COCOON

Mix and match dikke sierkussens om comfortabel in uw bed te lezen en te relaxen. Zin in nieuwigheden? Vervang enkel de kussenhoezen. Heerlijk cocoonen gegarandeerd, een nieuwe inrichting voor een klein prijsje!

> De kussenhoezen zien

SALON : SNEL EEN NIEUWE LOOK IN 5 STAPPEN

Om uw salon te vernieuwen zonder de hele inrichting te veranderen, volg deze 5 inrichtingsadviezen tegen lage prijsjes:

Salon

1. VARIEER DE STOELKUSSENS.

Een comforttroef voor uw zittingen die u eindeloos kan variëren voor lage prijsjes! Speel met de kleuren en de motieven.

> DE STOELKUSSENS ZIEN
Stoelkussen Blancheporte

Hoes voor Fauteuil

2. KIES EEN ZITBANKHOES.

Investeer niet in een nieuw zitmeubel, maar bekleed uw bank met een nieuwe gekleurde hoes, een budgetvriendelijke vernieuwende oplossing die uw inrichting opfleurt. Fauteuil, BZ-zitbank, met armleuningen of klik-klakzitbank, bij Blancheporte steekt u elk bankstel in een nieuw kleedje!

> DE ZITBANKHOEZEN ZIEN Hoes voor fauteuil

Plaid

3. BEZWIJK VOOR EEN STREELZACHTE PLAID

Een mooie plaid gedrapeerd over uw zitbank nodigt u uit voor een aangename pauze… Het cocooning seizoen is aangebroken! Een verbluffend decoratief idee voor een redelijke prijs, dit jaar is de plaid heel trendy. Om u behaaglijk in te nestelen vanaf de eerste koude dagen…

> De plaids zien
Canapesprei Plaid

Gordijn

4. VERANDER DE GORDIJNEN.

Een nieuwe kleur, een origineel motief en de hele kamer krijgt een nieuwe uitstraling! Met de winter in aantocht, kies voor zware of verduisterende gordijnen en win enkele extra graden. Gordijnophouders tegen lage prijzen maken het geheel mooi af.

> De gordijnen zien Colors

5. VERHOOG HET AANTAL KUSSENS.

Om comfortabel gesteund te lezen of weg te dromen op de zitbank... Kleurrijk of grafisch, de kussens geven de toon aan van een knusse en gezellige woning. Budget-tip: vervang enkel de kussenhoezen, een mini-investering voor een maximaal effect!

> DE KUSSENHOEZEN ZIEN

X