<< RETURN

Heren hemden

Edito

Een mooi hemd, dat is in de eerste plaats een hemd dat u goed staat, waarmee u perfect voor de dag komt. Uw hemd goed kiezen betekent vooral de juiste maat kiezen. De maat van een hemd wordt gemeten volgens de halswijdte, en is uitgedrukt in centimeter.

Om de halswijdte te meten, plaatst u een meetlint rond de hals onder de adamsappel zonder strak te trekken en een ruimte te laten van een vinger tussen het meetlint en de hals. U dient rekening te houden met voldoende bewegingsvrijheid en u moet ook nog kunnen slikken als u alle knoopjes van de kraag dicht maakt of het hemd met een stropdas draagt.

Om de overeenkomstige Amerikaanse
maten (L, XL,…) terug te vinden, zie onze
matentabel hiernaast.

HEMDEN
Te bestellen maat
Hals Overenkomstige
maten
Borstomtrek
37/38 S 77/86
39/40 M 87/96
41/42 L 97/106
43/44 XL 107/116
45/46 2XL 117/126
47/48 3XL 127/136
49/50 4XL 137/146
51/52 5XL 147/156
53/54 6XL 157/166

Eén hemd,
3 zorgenvrije materialen

Dit hemd met korte mouwen is aangeboden in 3 verschillende materialen: hemd in popeline (licht weefsel, ideaal voor het najaar), hemd in flanel (warm weefsel) of in piquétricot (polotricot, heel comfortabel katoen elasthaan voor een grote bewegingsvrijheid).

Be-leef de winter zoals u het wenst!

3 zorgenvrije materialen
Het geweven stadshemd enzijn stropdas

Het geweven stadshemd enzijn stropdas

Gedaan met uren aarzelen bij het uitkiezen van een stropdas. Hier is elk hemd met de bijpassende das geleverd.

Het fil-à-fil weefsel geeft aan dit hemd een delicaat en bijzonder elegant chiné aspect.

1 - Vaste plooi aan de manchet : meer soepelheid en ruimte 2 - Dubbele stiksels onder de armen en oksels : voor meer stevigheid 3 - “Amerikaanse” knoopsluiting  : nog sterker, nog beter bestand tegen torsies 4 - Manchet met verstevigde mouwsplit : en dubbele knoopsluiting 5 - Dubbele rugpas voor meer gemak en stevigheid : de achterkant valt mooier

Het stadshemd met dubbele kraag

De dubbele kraag met knoopjes en het effect van dubbele manchetten maken dit hemd uiterst geraffineerd. De ingestreken plooien zorgen ervoor dat het hemd onberispelijk valt.

Te dragen met of zonder das, dit hemd met aansluitende snit is buitengewoon elegant.

Fil-à-fil hemden:
een garantie van kwaliteit!

Een subtiel chiné aspect, een mooi strepenspel of fijne ruitjes?
Het fil-à-fil ontwerp dessineert bijzonder stijlvol zijn motief.

Voeg daarbij originele afwerkingsdetails aan de kraag en manchetten,
en u bekomt een prachtig assortiment van hemden
voor de meest veeleisende heren.

Fil-à-fil hemden

Het hemd in jeans

Het jeanshemd biedt een uitgesproken casual allure. Het is verfraaid met fantasiedeelnaden aan de schouders en drukknopen in parelmoerstijl. Geknipt in soepele denim stof, comfortabel bij elke gelegenheid. Het pluspunt? Na herhaaldelijk wassen geniet u nog meer van de zachte touch.

Het hemd in jeans
Het hemd in jeans
Nieuwigheid!

De Western snit in flanel

Dit hemd met ruitmotief volgt de codes van het hemd in jeans voor een ultracomfortabele uitvoering in flanel. Schouderpas, borstzakken met drukknoopsluiting: de stijl is aanwezig, de zachtheid ook!

Het comfortabele hemd

Dit hemd in flanel met echte ingeweven ruiten is verkrijgbaar in twee lengtes: normaal of extralang die de onderrug perfect bedekt. Wat uw keuze ook mag zijn, dit hemd is ideaal om te tuinieren of om in alle welbehagen lange wandelingen te maken.

Het comfortabele hemd
X