Soutiens gorge

de beha met beugels

onthullende schoonheid... Onze beha's met beugels zijn een must om uw buste in de kijker te zetten. Kies voor beha's met modellerende beugels, ze lijnen de buste mooi af en bieden een weergaloos comfort. Klein pluspunt, sommige modellen hebben een verlengpatje om u nog meer op uw gemak te voelen. Helemaal verleidelijk zijn de kant en borduursels: ga ervoor!

DE SELECTIE ZIEN

de minimizerbeha

slankt het silhouet af... Onze modellen zijn in het bijzonder aangepast aan weelderige bustes die meer discretie wensen: het volume van de borsten is beter verdeeld, zonder daarom de buste te knellen. Verkrijgbaar met of zonder beugels, u zal het instant afslankend effect waarderen. Helemaal verleidelijk met borduursels of onzichtbaar met de voorgevormde cups : u heeft

DE SELECTIE ZIEN

de beha met gewatteerde schouderbandjes

comfort verzekerd... Speciaal ontworpen voor zwaardere bustes, de gewatteerde schouderbandjes zorgen voor het gewenste comfort. Ze verstevigen de structuur van de beha en bieden een uitstekende steun, ze verlichten de schouders en blijven de hele dag mooi op hun plaats. Aangeboden in een uitgebreid assortiment aan modellen, kleuren en verleiding gegarandeerd!

DE SELECTIE ZIEN
Culottes

broekje met lichte steun

één en al zachtheid ! Mik op een model met 'platte buik'-effect om kleine rondingen weg te gommen. Dit broekje volgt mooi uw lichaamslijn en is licht steungevend. Klein pluspunt: de buikversteviging met katoenen voering.

DE SELECTIE ZIEN

broekje met discrete steun

onzichtbaar ! Nood aan een efficiënte en discrete steun? Vertrouw op onze selectie van modellen die afslanken zonder te knellen. Uw silhouet is mooi afgelijnd en uw welzijn is compleet.

DE SELECTIE ZIEN

broekje met intense steun

verbluffend ! Ontdek ons assortiment van sculpterende broekjes, die een intense, doeltreffende steun bieden. Bovendien liften ze de bips en hertekenen ze uw figuur.

DE SELECTIE ZIEN
X