WELK BADPAK VOOR MIJ?

HET badpak vinden waar ik mij de hele zomer lang goed in zal voelen, dat is niet zomaar een kleine opdracht... Het is geen geheim, dit kledingstuk bedekt meestal niet veel en moet daarom aangepast zijn aan mijn silhouet en met de grootste zorg worden uitgekozen. Dankzij de verstandige (letterlijk op te volgen!) adviezen van Blancheporte, leer ik mijn kleine zwakke plekjes te camoufleren en vooral mijn troeven in de verf te zetten. Hiervoor hoef ik alleen maar na te gaan welk figuur ik heb door de beschrijvingen hieronder te lezen, en daarna te klikken op de selectie van badpakken, afgestemd op mijn lichaamsbouw en speciaal uitgekozen door de stylisten van Blancheporte. Dus weg met alle complexen deze zomer: ik ga vol zelfvertrouwen naar het strand of naar het zwembad!

HET
A
SILHOUET

Ik heb smalle schouders en een kleine taille, maar brede, vrouwelijk gevormde heupen en billen.

HET
V
SILHOUET

In tegenstelling tot het “A”-silhouet heb ik behoorlijk brede schouders en een weelderige buste, maar slanke heupen en bovenbenen.

HET
X
SILHOUET

Ik heb een volslank en uiterst vrouwelijk figuur. Ik heb een weelderige buste, heupen en billen...

HET
H
SILHOUET

Ik heb geen uitgesproken taille en de omvang van mijn schouders en heupen is nagenoeg gelijk.

Het "A"-silhouet:

Voor een evenwichtig silhouet leg ik het accent op mijn buste en verhul ik wat mijn onderlichaam.

Ik ga voor 2 uitgekiende stuks van Blancheporte die ik in alle vrijheid naar believen kan combineren! Als bovenstuk kies ik een gevulde beha of een beha met schuimcups zodat mijn borsten extra volume krijgen met een naturel effect. Als onderstuk verkies ik een bikinirokje of een modellerende shorty die subtiel mijn heupen en bovendijen verdoezelen. Ik vermijd het dragen van een minder bedekkend midi of maxi zwembroekje dat mijn onderlichaam teveel onthult.

Mijn kleurentroef? Ik draag prints en felle kleurtjes bovenaan en effen donkere tinten onderaan om het visuele effect van mijn in evenwicht gebrachte figuur te voltooien!

> Ik ontdek de selectie!
Het "V"-silhouet:

Om mijn silhouet nog vrouwelijker te maken, zal ik mijn schouderbreedte visueel versmallen en mijn heupen in de kijker zetten.

Ik kies beha’s met beugels die een goede ondersteuning bieden, maar die mijn buste geen extra ronding geven: ik vermijd dus gevulde beha’s of beha’s met schuimcups! Als onderstuk ga ik voor klassieke midi of maxi broekjes die mijn onderlichaam mooi benadrukken.

Mijn kleurentroef? Ik geef de voorkeur aan discrete effen tinten bovenaan en ik doe mezelf plezier met broekjes in lichtere kleuren of met prints om mijn figuur te flatteren!

> Ik ontdek de selectie!
Het "X"-silhouet:

Kortom, mijn rondingen zijn harmonieus en dat is heel goed nieuws want ik kan alles dragen op voorwaarde dat ik mijn silhouet in evenwicht houd.

Toch enkele kleine tips volgens mijn verlangens of mijn behoeften: - om mijn rug te verlichten en mijn buste te accentueren, mik ik op de steun en kies ik eerder modellen met beugels. - voel ik mij toch ietwat gefrustreerd over mijn rondingen, dan ga ik voor steungevende badpakken met hoog elasthaangehalte die mijn silhouet afslanken en een weergaloos comfort bieden.

Mijn kleurentroef? Bij Blancheporte mix en match ik naar hartenlust: kleuren, stippen, strepen, tropische prints, effen... want alles staat goed bij een X-figuur, dus ik profiteer ervan!

> Ik ontdek de selectie!
Het "H"-silhouet:

Ik kies dus een badpak voor een gestroomlijnd silhouet.

Als ik liever een bikini wil, dan ga ik voor een tankini gecombineerd met een maxibroekje of voor een ensemble met een broekje met hoge taille of een zwemshorty met omplooibare tailleband. Geef ik de voorkeur aan een badpak, dan zoek ik er één in het assortiment van optisch afslankende badpakken die mijn welvingen harmonieus volgen. Ze zijn speciaal ontworpen om mijn taille te accentueren! Anderzijds vermijd ik een combishortbadpak dat mijn lichaam helemaal niet flatteert en zelfs het rechthoekige aspect van het “H”-silhouet benadrukt.

Mijn kleurentroef? Ik ga voor kleuren en prints bovenaan en effen tinten onderaan om de eenvormigheid van mijn vormen te verbreken.

> Ik ontdek de selectie!
X