Grande Taille Lingerie
75% van de vrouwen draagt
een verkeerde beha-maat.

Bij Blancheporte mag u rekenen op teams van technische deskundigen die zorgvuldig modellen ontwerpen van maat 85 tot 135G. De perfecte steun gaat immers gepaard met specifieke confectiedetails die niet aan elegantie mogen inboeten...

bewonder deze prachtige beha in geborduurde tule...

Zijn elegantie komt tot uiting door het materiaal en de zorg besteed aan de borduursels, alsook door zijn onzichtbare vakmanschap:

De verstevigingen opzij ondersteunen en centreren de buste voor een onberispelijke allure. De U-vorm voorkomt het afglijden van de bandjes. Vanaf maat 95D sluit hij met 2 of 3 haakjes om de hele dag lang comfort te bieden. Hij wordt geleverd met een bijpassend verlengpatje dat zich aan de rugbreedte aanpast. In 92% katoen, hij biedt u comfort, zachtheid & absorptie... >> Beha met beugels! >> Beha zonder beugels!
Blancheporte heeft een verbluffende aanbieding uitgewerkt voor alle vrouwen
tot maat 64.

Broekjes, step-ins en shorty's zijn uitgekiend om een optimaal draagcomfort te bieden. Anallergisch katoen, microvezel die aanvoelt als een tweede huid of buikversteviging... alle innovaties vindt u op blancheporte.be. Gepimpt met fantasie en resoluut elegant, een boetiek vol sprankelende items!

U vindt hier de vier categorieën opgesteld door onze product managers: > Niveau 0
steun en comfort voor elke dag.
> Niveau 1
lichte, soepele steun.
> Niveau 2
discrete steun voor een rijzig silhouet.
> Niveau 3
grote steun, modelleert en verfijnt de taille.
> Niveau 4
grote steun: modelleert en slankt de taille
af, met verstevigende zones voor / buikversteviging voor een platte buik effect ....
Gainebroekje Broekje
Bij nacht zijn alle katjes grauw...

maar niet de Blancheporte vrouwen! Alles kan, alles mag: mix en match modellen en kleuren, zowel overdag als's nachts! Al verkiest u een nachthemdje of draagt u liever een pyjama, al bent u een koukleum of te allen tijde koket, stel uw nachtoutfits van uw gading samen... Blancheporte brengt ode aan de nacht tot maat 56."

>> Ik ga ervoor!
X