* Voorwaarden van het aanbod

Profiteer van de aanbieding!
voorrechtcode
740018

-40% op uw hele bestelling vanaf een aankoop van 2 artikelen. Aanbieding geldig van 24/03/20 tot 20/04/20 op de website en de catalogus Lente-Zomer 2020, exclusief de verzendkosten. Voor de artikelen met deze asterisk* geldt geen enkele korting met voorrechtcode.
Aanbieding geldig van 31/03/20 tot 20/04/20. U betaalt geen verzendkosten bij aankoop vanaf 29€ met levering bij u thuis. Niet cumuleerbaar met andere promoties.

GRATIS RETOUR IN HET AFHAALPUNT® : Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van 5,49 euro voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een voorrechtcode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze voorrechtcode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering, gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…

Alle goede plannen zijn bij Blancheporte!

X