* Voorwaarden van het aanbod

Profiteer van de aanbieding!
voorrechtcode
340006

Aanbieding geldig van 26/03/19 tot 24/04/19 op de website en de catalogus Lente-Zomer 2019, exclusief de verzendkosten. -40% op uw hele bestelling vanaf een aankoop van 2 artikelen. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding.
Voor de artikelen met dit sterretje * geldt geen enkele korting met voorrechtcode.

GRATIS RETOUR IN HET AFHAALPUNT® : Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van 5,49 euro voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een voorrechtcode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze voorrechtcode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering, gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…

Alle goede plannen zijn bij Blancheporte!

X