* Voorwaarden van het aanbod

Profiteer van de aanbieding!
voorrechtcode
740002

Solden en winterpromoties geldig van 03/01/20 tot 31/01/20. Verlaagde prijzen met kortingen tot soms wel -80% volgens de maat en de kleur. Artikelen aangeboden tijdens de solden zolang de voorraad strekt.
Van 21/01/20 tot 31/01/20, u betaalt geen verzendkosten bij een aankoop vanaf 29 € met levering in het Afhaalpunt® of bij u thuis binnen de normale termijn. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding.

GRATIS RETOUR IN HET AFHAALPUNT® : Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van 5,49 euro voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.

Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een voorrechtcode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze voorrechtcode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering, gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…

Alle goede plannen zijn bij Blancheporte!

X