* Voorwaarden van het aanbod

Profiteer van de aanbieding!
voorrechtcode
340017

Aanbieding geldig van 01/06/21 tot 21/06/21 op de website en in de catalogus Lente-Zomer 2021, exclusief verzendkosten. Bij aankoop van 1 artikel is de rest van uw bestelling aan -50%. Niet cumuleerbaar met een andere promotieaanbieding. Voor de artikelen met dit sterretje * geldt geen enkele korting met voorrechtcode."

GRATIS retour in een Afhaalpunt®: Als u uw volledige bestelling terugstuurt zonder kennisgeving van herroeping, wordt een bedrag van 5,49 euro voor deelname in de kosten van de retourbehandeling aangerekend.


Hoe profiteert u van de promoties en andere kortingscodes bij Blancheporte?

Heel eenvoudig: voor elke aanbieding ontvangt u een voorrechtcode, die u toegang geeft tot uw korting, uw gratis levering of uw geschenk. Deze voorrechtcode dient u aan te vinken in uw winkelmandje en al uw voordelen worden automatisch geactiveerd. Als het een korting betreft, dan heeft u geen rekenmachine nodig: wij trekken het bedrag voor u af. Als het een geschenk betreft, dan wordt het in uw mandje vermeld. Als het over de gratis levering, gaat, dan ziet u rechtstreeks uw besparing in het totaalbedrag van uw mandje. Kortingen, promoties, besparingen…

Alle goede plannen zijn bij Blancheporte!

X