<< RETURN

Ik kies mijn model


De push-up
jeans

Flatterende lijn! Met zijn uitgekiende afgeronde deelnaden sublimeert deze jeans de bips: hij tekent het silhouet perfect af voor een instant “waow” effect!

Voor wie? Voor zij die hun vormen in de verf willen zetten.De bootcut
jeans

De ideale jeans voor brede heupen en stevige billen, de uitlopende snit aan de pijpen brengt de verhouding van het lichaam in evenwicht. Vrouwen aan de kleine kant dragen hierbij best sleehakken.

Voor wie? Voor zij die hun silhouet weer in evenwicht willen brengen.De rechte
jeans

Unanimistisch, dit is de echte basic die met alles te combineren valt, in raw denim voor een hippe city-look of stone kleur voor een casual look. De niet-nauwsluitende, noch wijde snit is geschikt voor elk silhouet.

Voor wie? Voor alle vrouwen, dit is ongetwijfeld de must-have jeans.De 7/8-jeans

Nauwsluitend model met ontblote enkels, ideaal om het been te modelleren en te verslanken. Het stretchmateriaal zorgt voor het comfort pluspunt. Te dragen met hakken voor nog meer effect!

Voor wie? Voor zij die hun silhouet slanker willen maken.De jeans met
hoge taille

Uitgesproken rondingen? Deze jeans is uw vriend. Zijn hoge taille ondersteunt de buik en omhult de billen: comfortabele steun en hertekende curves! Te kiezen in een sombere kleur om het silhouet af te slanken.

Voor wie? Voor zij die hun silhouet willen verslanken.De jegging

De nieuwe trendsetter die een resoluut comfort garandeert. Uiterst stretch en vormvast, de nauwsluitende snit volgt naadloos al uw bewegingen. Verkrijgbaar in denim of gekleurde versie.

Voor wie? Voor zij die mikken op comfort en stijl.> Alle damesjeans
X